نت ربطی ب مدل گوشی نداره منکه شیائومی رو از هر نظر ترجیح میدم
داره عزیزم این به خاطر همه چی میگه وصل شو به شبکه حتی یه پیامک ساده یعنی به حدی پشیمان از خریدش من فقط ایتا دارم دیگه هیچی ندارم سه روز ۱۰گیگ پس کجا میره
حال خوب یعنی💞خدا کنارته وتو دلگرمی به بودنش💞💜عاشقتم خدا 💜
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
اخه گوشیتم مدلش بالاست چیز بی خودی نیست که بگم برای اونه عجیبه راضی نیستی شاید بلد نیستی از قابلیت هاش استفاده کنی وگرنه اندروید های بالا همه یه جورن فرقی نداره سامسونگ و شیایومی خودم دوتاشو دارم تفاوت نهایت توی دوربین وطیف رنگ صفحه نمایشه
بنظر من ک تفاوتی نداره ولی صلاح مملکت خویش خسروان دانند
والله منم گفتم به عنوان کسی که گوشی بازم و سالی دوتا گوشی عوض میکنم از ده سالگی گوشی داشتم تا الان که ۳۲ سالمه هر مارک و مدلی هم بگید داشتم و دارم میگم ربطی نداره به مدل و مارک ولی وقتی خود استاتر اصرار داره که داره دیگه جی بگم
والله منم گفتم به عنوان کسی که گوشی بازم و سالی دوتا گوشی عوض میکنم از ده سالگی گوشی داشتم تا الان ک ...
منم عزیزم همیشه گوشی داشتم اصلا تا حالا اینجور ندبدم مصرف اینترنت زیاد باشه آخه برنامه ای به غیر از ایتا هم ندارم بگم خب مصرف میشه اهل بازی اینترنی هم نیستم خب پس این همه نت تو سه روز چطوری مصرف میشه؟
حال خوب یعنی💞خدا کنارته وتو دلگرمی به بودنش💞💜عاشقتم خدا 💜