2777
2789
عنوان

گردن شوهرم کبود شده چطور کاورش کنم🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 1379 بازدید | 32 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جوووون بابا🤣🤣  بزا باشه مهرش زدی دگ میفهمن صاحاب داره😂 ولی با کانسیلر میشه اوکیش کرد

داداشام بیان مغازش🥺 اصلا کل گردنش کبود شده ...خودش گفت اگه چیزی شد میمونم خونه ...صبح بیدار شدم دیدم رفته😭

گردتشو گاز گرفتی یا چی؟؟؟،بخدا من ۸ساله عروسی کردم اینجور چیزا رو میخونم ب خودم شک میکنم میگم نکنه ع ...

عزیزم من ۱۳ ساله ازدواج کردم این اولین باره ...شوهرم همش حساس بود میگفت سمت گردنم هیچوقت نیا ..همیشه رفقاشو مسخره میکرد واسه این کار ...حالا میگه نه بیا هرکار میخوای بکن ببینم عرضه داری و فلان ..

قاشق بزار فریزر بزار روی کبودی 

با یخ 

بعدش خشک کن 

کمی کانسلیر بزن  فید کن 

ی پیرهن بده بموشه 

بگو یقه اتو ببند کمتر تو چشم باشه

همونطور که از اسم کاربریم مشخصه اسمم هستی هست😁 (اسممو خیلی دوست دارم بابام انتخابش کرده) یک دختر مجردم مشغول تحصیل و تلاش برای اینده برای همگی یک زندگی سرشار از حس خوب و سلامتی و خوشی ارزو میکنم شمام اگر امضامو خوندین یک ارزوی قشنگ برام بکنید اگر تونستید به خودمم بگید چه ارزویی کردید😁 جدیدا مامان بزرگمو از دست دادم  زن خوبی بود اگر امضامو خوندین براش یک صلواتی چیزی بفرستین اگر فرستادین بگید منم برای رفتگانتون صلواتی چیزی بفرستم

کانسیلر چیه🥺 نه یقه شو ببنده بدتر تابلو میشه

ک پودر داری؟ کرم پودر بزن 

همونطور که از اسم کاربریم مشخصه اسمم هستی هست😁 (اسممو خیلی دوست دارم بابام انتخابش کرده) یک دختر مجردم مشغول تحصیل و تلاش برای اینده برای همگی یک زندگی سرشار از حس خوب و سلامتی و خوشی ارزو میکنم شمام اگر امضامو خوندین یک ارزوی قشنگ برام بکنید اگر تونستید به خودمم بگید چه ارزویی کردید😁 جدیدا مامان بزرگمو از دست دادم  زن خوبی بود اگر امضامو خوندین براش یک صلواتی چیزی بفرستین اگر فرستادین بگید منم برای رفتگانتون صلواتی چیزی بفرستم