2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پزشکی ،بله بازم همین راه رو میرم 

ب عنوان ی کلاس یازدهمی تجربی

میخوام اگ میشه بدونم چ فایده داشت؟

تموم عمرتو ک باید فقط درس بخونی برا پزشکی و تو دوران دانشجویی حقوقی نداری با درسای خیلی سنگین و بعدشم تا ی مدت ک حتی شبم خواب نداری باید با حقوق ۱۵تومن اینا سر کنی ک بعدش با اضافه کاریو فلان بشه ۲۰تومن اخر باز باید چندین سال بخونی تا تخصص بگیری و..

هعییی

حس میکنم درس خوندن ارزش نداره🥲

میشه یکم از خوبیاش بگی

حقوق دارم میخونم.

بله.

هر کس خواست بهم اطلاع بده تا براش قرآن بخونم.در تاپیک های خودم و یا دیگر دوستان میتونید بگید.🙏🏻🌹دانشجوی حقوق.🤍خدایا قرار ده، بی‌نیازی را در روح و روانم و یقین را در دلم و اخلاص را در عملم و نور را در دیده‌ام و بصیرت را در دینم و مرا به اعضایم بهره‌مند کن و گوش و چشمم را دو وارث من گردان و مرا بر آن‌که به من ستم روا داشته پیروز کن و در رابطه با او انتقام و هدفم را نشانم ده و چشمم را بدین سبب روشن گردان.خدایا گرفتاری‌ام را برطرف کن و زشتی‌ام را بپوشان و خطایم را بیامرز و شیطانم را بران و بدهکاری‌ام را ادا کن و برایم معبودا در آخرت و دنیا درجه‌ای برتر قرار ده.(بخشی از دعای عرفه)

مرمت احیای بناهای تاریخی. 

خیلی رشته ی سختی بود و اینکه جامعه شناختی ازش نداشت بااینکه اسمش کامل توضیح میده رشته رو

ولی بازم ازم میپرسیدن یعنی چی یعنی چه کاره میشی؟؟ 😐

اگه به گذشته برگردم این رشته نه. 🙃

فرج مولا صلوات..اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم. 
بنظر رشته جالبی میاد  در این حوزه کار هم کردید ؟

رشته ش که خیلی جذاب بود. 

مدام درحال اردو و گشت گذار تو بناهای تاریخی هستی. 

ولی در نهایت برای برای مرمت کار رو میدن دست یه اوستا کار قدیمی نه یه دانشجوی تازه کار. 

نه متأسفانه نتونستم کار مرتبط پیدا کنم. 

فرج مولا صلوات..اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم. 
رشته ش که خیلی جذاب بود.  مدام درحال اردو و گشت گذار تو بناهای تاریخی هستی.  ولی در نهای ...

چه باحال 😍

ولی بنظرم بیخیال نشو پیگیر باش شاید یه کار خوب پیدا بشه چون حس میکنم کارشم شیرینه اگه پیدا بشه 😍

ب عنوان ی کلاس یازدهمی تجربی میخوام اگ میشه بدونم چ فایده داشت؟ تموم عمرتو ک باید فقط درس بخونی بر ...

من دوره دانشجویی خیلی خوبی داشتم، درس میخوندم ولی واقعا به گردش و تفریح و سفر هم می‌رسیدم 

رشته راحتی نیست، به خصوص کشیک هاش ولی من واقعا علاقه داشتم و دارم به رشته ام 

مهاجرت کردم، الان مطبم رو دارم، کارم خیلی راحته با درآمد خوب 

ولی اینها مهم نیست، حس خوبی میگیرم وقتی آدمی رو از مرگ نجات میدم، وقتی تشخیص درستی میدم و.... 

عاشق کارم هستم، تو پزشکی اگه علاقه نباشه به هیچ جا نمیرسی 💐

به عنوان دخترم بهت میگم، همون که به دخترمم میگم، دنبال اون کاری برو که دوست داری، علاقه داشته باشی موفق هم میشی