2777
2789
عنوان

یه نظر میخوام میشه بیاین

33 بازدید | 3 پست

تولد رفیقم بوده ولی امسال مثل سالای قبل خانوادش زیاد توجه نکردن و نادیده گرفتن و انگار واسش کیک نگرفتن و اینا 

چون امسال ۱۸ سالش شده خیلی واسش مهم بود چون کلا ۱۸سالگی احساس بزرگ بودن میکنی و دوس داری خوب جشن بگیری ولی متاسفانه نشده

اینم طفلکی چند روزه ریخته بهم دیشبم سر چنتا اتفاق دیگه زد زیر گریه و بین حرفاش گفت من میدونم اینا دیگه جشن واسم نمیگیرن و حتی کیک بخاطر خالم واسم نگرفتن

بعد من یه فکری به سرم زد گفتم من کیک بگیرم واسش ببرم دم خونش و سوپرایز بشه ولی این خیط نیس من واسش کیک بگیرم؟ینی زشت نیس ببرم بگم بیا این کیک تولدت

چکار کنم

شد شد ، نشدم که عادت دارم =)

اینکه کیک بگیری واسه دوستت اصلا زشت نیس ولی به جای خونه میتونی ببریش کافه یا یه جای دیگه 

حال همه‌ی ما خوب است ملالی نيست جز گم شدنِ گاه به گاهِ خيالی دور،که مردم به آن شادمانیِ بی‌سبب می‌گويند با اين همه عمری اگر باقی بودطوری از کنارِ زندگی می‌گذرم که نه زانویِ آهویِ بی‌جفت بلرزد و نه اين دلِ ناماندگارِ بی‌درمان!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.