2777
2789
عنوان

یه نظر میخوام میشه بیاین

93 بازدید | 5 پست

تولد رفیقم بوده ولی امسال مثل سالای قبل خانوادش زیاد توجه نکردن و نادیده گرفتن و انگار واسش کیک نگرفتن و اینا 

چون امسال ۱۸ سالش شده خیلی واسش مهم بود چون کلا ۱۸سالگی احساس بزرگ بودن میکنی و دوس داری خوب جشن بگیری ولی متاسفانه نشده

اینم طفلکی چند روزه ریخته بهم دیشبم سر چنتا اتفاق دیگه زد زیر گریه و بین حرفاش گفت من میدونم اینا دیگه جشن واسم نمیگیرن و حتی کیک بخاطر خالم واسم نگرفتن

بعد من یه فکری به سرم زد گفتم من کیک بگیرم واسش ببرم دم خونش و سوپرایز بشه ولی این خیط نیس من واسش کیک بگیرم؟ینی زشت نیس ببرم بگم بیا این کیک تولدت

چکار کنم

شد شد ، نشدم که عادت دارم =)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ان شا الله خدا از چشم نندازت....اگه میتونی این کارو بکنی تو بهترین دوست دنیایی....‌‌فقط بپا خونوادش موجی نباش....نمیتونی ی جا دعوتش کنی...چون میترسم با خوتوادش بحثش بشه یا اونا 

من قلمرو خودم رو دارم و حد مرز خودم رو میدونم.جسارت نباشه منظورم اینه دست و پام از گلیمم دراز تر نمیکنم🤚کاربر اقا

خيلي زشته . كاري كه ميكي كار خيلي درستيه ولي محلي كه ميخواي ببري خيلي اشتباهه . اگر اين كارو كني خانواده ش جلوي دخترشون شرمنده ميشن . فكر كن روز پدره . تو براي بابات هيچي نخريدي . يه دفعه دوست بابات در ميزنه . مياد تو و به بابات يه هديه ميده و ميگه اينم تولد روز پدر . اونجا همه ي شما خجالت ميكشيد . باباتم ته دلش ميگه غريبه ها به فكر من بودن ولي بچه ي خودم به فكرم نبود . بهتره دوستتو دعوت كني خونه تون . وقتي اومد تو اتاق كيك تولدشو بياري . چند تا از دوستاتون هم دعوت كني . كادوي تولد براش بخريد . ولي خانواده ي خودش متوجه نشن براش تولد گرفتيد . 

ولی خداییش نسل جدید چقدر باحالید، من تو کل زمانی که ازدواج نکرده بودم یکبار برام تولد گرفتن(اونم خودم گرفتم) واسه همین از شوهرم هم هیچ وقت انتظاری نداشتم. اصلا تولد و سالگرد ازدواج یادم نمی مونه.