مردسایت۲ مدیر عضویت: 1403/01/10 تعداد پست: 222 عنوان ثبت نام خودرو | مشاهده متن کامل بحث + 1719 بازدید | 62 پست کسی اطلاع داره که ثبت نام میکنن؟شرایطش چطوریه 1403/01/12 | 07:08 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
عسل_نفس_مامان عضویت: 1396/02/09 تعداد پست: 49248 ۱شنبه ساعت ۱۱سایت ثبت نام باز میشه. ❤️همسر و دو فرشته ی زیبایم بودنتان ابدی❤️
مردسایت۲ مدیر استارتر عضویت: 1403/01/10 تعداد پست: 222 ۱شنبه ساعت ۱۱سایت ثبت نام باز میشه. شرایطش چطوریه؟؟
مردسایت۲ مدیر استارتر عضویت: 1403/01/10 تعداد پست: 222 باشه شماکه راست میگی منم که بچه و ساده لوح ! برای منکه مهم نیست ولی برای دفعه بعد شما گفتم &nb ... من مشکلات دیگران واسم بازیچه نیست سزکارخانوم من ظرف همون نیمساعت که مشکلات شماروفهمیدم سرم دردگرفت قلبم دردگرفت ازاین همه ظلم !شماهمین زبونی که الان دارین رواگه خرج خواهرتون بکنیین فکرکنم خیلی بیشترنتیجه بگیرین من میتونم وکیل خوب بهتون معرفی کنم مشکلیم بامسافت شماندارن خواستین بگین هماهنگ کنم واستون
مردسایت۲ مدیر استارتر عضویت: 1403/01/10 تعداد پست: 222 راست میگه خب حداقل یه خدافظی میکردی واقعا زشته بدون خدافظی میری..... دوستداری خداحافظی کنم ؟چشم خداحافظی میکنم
عسل_نفس_مامان عضویت: 1396/02/09 تعداد پست: 49248 شرایطش چطوریه؟؟ الان نگا نکردم.فقط میدونم.ساینا .کوئیک. سورن .عرضه کرده.و ۸ماه تحویل.ایران خودرو هم ثبت نام داره.وارد سایت بشید اطلاعات کاملی میده. ❤️همسر و دو فرشته ی زیبایم بودنتان ابدی❤️
مردسایت۲ مدیر استارتر عضویت: 1403/01/10 تعداد پست: 222 ۱شنبه ساعت ۱۱سایت ثبت نام باز میشه. کدوم شرکت وواسه چه محصولی وقیمتش رواگه بگین ممنون میشم خداخیرتون بده
مردسایت۲ مدیر استارتر عضویت: 1403/01/10 تعداد پست: 222 الان نگا نکردم. فقط میدونم.ساینا .کوئیک. سورن .عرضه کرده. و ۸ماه تحویل. ایران خودرو هم ثبت نام دا ... سپاس گزارم خیلی خیلی لطف کردین🙏🙏🙏
عسل_نفس_مامان عضویت: 1396/02/09 تعداد پست: 49248 کدوم شرکت وواسه چه محصولی وقیمتش رواگه بگین ممنون میشم خداخیرتون بده فقط ساینا رو یادم پیش پرداخت۱۷۰تومن مابقی زمان تحویل ❤️همسر و دو فرشته ی زیبایم بودنتان ابدی❤️
عسل_نفس_مامان عضویت: 1396/02/09 تعداد پست: 49248 سپاس گزارم خیلی خیلی لطف کردین🙏🙏🙏 خواهش میکنم.اگه میخوایید ثبت نام کنید قبلش یه عضویت بگیرید و کارت خودتون و سیم کارت بنام خودتون ک موقه ثبتنام اذیت نکنه ❤️همسر و دو فرشته ی زیبایم بودنتان ابدی❤️
مردسایت۲ مدیر استارتر عضویت: 1403/01/10 تعداد پست: 222 فقط ساینا رو یادم پیش پرداخت۱۷۰تومن مابقی زمان تحویل کی بایدپول واریزکرد؟
عسل_نفس_مامان عضویت: 1396/02/09 تعداد پست: 49248 کی بایدپول واریزکرد؟ نگفتن حساب وکالتی میشه،پس همون لحظه پول برداشت میکنن. ❤️همسر و دو فرشته ی زیبایم بودنتان ابدی❤️
مردسایت۲ مدیر استارتر عضویت: 1403/01/10 تعداد پست: 222 خواهش میکنم. اگه میخوایید ثبت نام کنید قبلش یه عضویت بگیرید و کارت خودتون و سیم کارت بنام خودتون ک ... کارت چی؟؟قیمت تموم شده ساینا چندهستش؟خب ۸ماه دیگه اگه بازگرون بشه به روزحساب میکنن؟
عسل_نفس_مامان عضویت: 1396/02/09 تعداد پست: 49248 کارت چی؟؟قیمت تموم شده ساینا چندهستش؟خب ۸ماه دیگه اگه بازگرون بشه به روزحساب میکنن؟ شماره حسابی ک شما بشون میدید.ندیدم،واسه ما که قیمت تمام شده با گرون شدن زیاد شد .. ❤️همسر و دو فرشته ی زیبایم بودنتان ابدی❤️
مردسایت۲ مدیر استارتر عضویت: 1403/01/10 تعداد پست: 222 شماره حسابی ک شما بشون میدید. ندیدم، واسه ما که قیمت تمام شده با گرون شدن زیاد شد .. واسه سرمایه گذاری میخوام به نظرشما مثل قبل که توهرماشین ۱۵۰تا۳۰۰تومن سوددهی داشت الانم داره یابه دردسرمایه گذاری نمیخوره دیگه؟چون من کلن ۲۰۰تومنم بیشترندارم
عسل_نفس_مامان عضویت: 1396/02/09 تعداد پست: 49248 واسه سرمایه گذاری میخوام به نظرشما مثل قبل که توهرماشین ۱۵۰تا۳۰۰تومن سوددهی داشت الانم داره یابه درد ... تا پارسال ک ماشینی ک ثبت نام میکردید رو نمیشد فروخت.و مالیات بش تعلق میگرفت..میخای سود کنی طلا بخر ،۳ماه بعد بفروشید.چند ساله هستید؟شاغلید؟ ❤️همسر و دو فرشته ی زیبایم بودنتان ابدی❤️