2777
2789
عنوان

دفع جن پری دیو وسوسه شیطان

461 بازدید | 13 پست

برای دفع شدن دیو و پری و غیره هر قسم که باشد این آیات را نوشته و در گردن مریض

بندد صحت یابد و بلا از او دور شود

آیه 9 سوره مزمل

بسم الله الرحمن الرحیم

رَبُّ الْمَشْرِقِ وَالْمَغْرِبِ لَا إِلَهَ إِلَّا هُوَ فَاتَّخِذْهُ

وَكِيلًا

دعا برای دفع شیطان و و جن و انس

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ بِسْمِ اللَّهِ وَ بِاللَّهِ وَ أَعْلَمُ أَنَّ اللَّهَ عَلَى كُلِّ شَيْ‏ءٍ عِلْماً وَ حَسْبُنَا اللَّهُ وَ

نِعْمَ الْوَكِيلُ عَلَيْهِ تَوَكَّلْتُ وَ هُوَ رَبُّ الْعَرْشِ الْعَظِيمِ أُعِيذُ صَاحِبَ كِتَابِي هَذَا فُلَانَ ابْنَ فُلَانٍ مِنْ

جَمِيعِ الْأَوْجَاعِ وَ الْأَسْقَامِ وِ مِنَ الْجِنِّ وَ الْإِنْسِ وَ مِنَ الصَّادِرِ وَ الْوَارِدِ الصَّادِرِ مِنَ الدَّاخِلِ وَ الْخَارِجِ

وَ مِنَ الْعَامِلِ وَ الْآمِرِ وَ الْقَاطِنِ وَ الْبَادِي وَ مِنَ الصَّائِبِ الطَّارِقِ وَ صَاحِبِ اللَّيْلِ وَ مَا عَسْعَسَ وَ

النَّهَارِ وَ مَا ضَحَى وَ مِنْ جَمِيعِ الطَّوَارِقِ إِلَّا طَارِقاً يَطْرُقُ بِخَيْرٍ فَإِنِّي أُعِيذُهُ بِاللَّهِ وَ أَحْرُزُهُ وَ أَمْنَعُهُ

بِاللَّهِ الَّذِي لَا إِلَهَ إِلَّا هُوَ الَّذِي آمَنْتْ بِهِ بَنُو إِسْرَائِيلَ وَ بِالَّذِي أَنْزَلَ عَلَى عَبْدِهِ الْكِتَابَ وَ لَمْ يَجْعَلْ

لَهُ عِوَجاً قَيِّماً وَ الصَّافَّاتِ صَفّاً فَالزَّاجِرَاتِ زَجْراً فَالتَّالِيَاتِ ذِكْراً وَ بِ ص وَ بِ ق وَ الْقُرْآنِ ذِي الذِّكْرِ

وَ بِالذَّارِيَاتِ ذَرْواً فَالْحَامِلَاتِ وِقْراً فَالْجَارِيَاتِ يُسْراً وَ بِ ق وَ الْقُرْآنِ الْمَجِيدِ وَ أُعِيذُهُ بِالطُّورِ وَ كِتَابٍ

مَسْطُورٍ وَ بِالنَّجْمِ إِذَا هَوَى وَ بِاللَّيْلِ إِذَا يَغْشَى وَ بِالنَّهَارِ إِذَا تَجَلَّى وَ بِالطَّاهِرِ الطُّهْرِ وَ بِالْعَظِيمِ

الْحَنَّانِ الْمَنَّانِ وَ السَّبْعِ الْمَثَانِي وَ الْقُرْآنِ الْعَظِيمِ أُعِيذُهُ بِاللَّهِ مِنْ كُلِّ سُوءٍ وَ سُقْمٍ وَ كُلِّ جِنِّيٍّ

وَ جِنِّيَّةٍ وَ شَيْطَانٍ وَ شَيْطَانَةٍ وَ سَاحِرٍ وَ سَاحِرَةٍ وَ غُولٍ وَ غُولَةٍ وَ قَرِيبٍ وَ بَعِيدٍ مِنْ ذَكَرٍ أَوْ أُنْثَى

مِنْ عَجَمِيٍّ وَ فَصِيحٍ وَ سَقِيمٍ وَ دَاخِلٍ وَ خَارِجٍ أُعِيذُهُ بِاللَّهِ الَّذِي لَا إِلَهَ إِلَّا هُوَ الْمَلِكُ الْقُدُّوسُ

السَّلَامُ الْمُؤْمِنُ الْمُهَيْمِنُ الْعَزِيزُ الْجَبَّارُ الْمُتَكَبِّرُ سُبْحَانَ اللَّهِ عَمَّا يُشْرِكُونَ هُوَ اللَّهُ الْخَالِقُ

الْبَارِئُ الْمُصَوِّرُ لَهُ الْأَسْمَاءُ الْحُسْنَى يُسَبِّحُ لَهُ مَنْ فِي السَّمَاوَاتِ وَ الْأَرْضِ وَ هُوَ الْعَزِيزُ

الْحَكِيمُ يَا هُوَ

هر کس ذکر شریف المومن را 136 مرتبه بخواند از شر جنس و انس

محفوظ می ماند

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نمیدونم چرا نی نی سایت میام یا همه جنین یا دنبال جنن یا طرف خودش جن از آب در میاد

"ارغوان میبینی؟ به تماشاگهِ ویرانیِ ما آمده‌اند..." "ملتی هستیم که هنوز خشنونت رو مردونگی، حماقت رو نجابت، شادی رو هرزگی، دزدی رو زندگی میدونیم؛ راه درازتری تا انسانیت داریم. و راه دراز تری تا آرامش و عشق." "مدرسه که میرفتیم، هربار که دفتر مشقمون رو جا می ذاشتیم معلممون میگفت: مواظب باش خودتو جا نذاری! ما می خندیدیم و فکر می کردیم نمیتونیم خودمونو جا بذاریم! بزرگ که شدیم بارها و بارها خودمونو جا گذاشتیم؛ توی یه کافه، توی یه خیابون، توی یه شعر..." " اگه سوال در زمینه کنکور داشتید بپرسید 📚🤍"

دعایی بلدنیستی برا مهرومحبت شدید معشوق

معشوقی که با دعا بیاد با نفرین میره 

عشق خوبه خودش بیاد زوری فایده نداره

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

معشوقی که با دعا بیاد با نفرین میره  عشق خوبه خودش بیاد زوری فایده نداره

چ ربطی داره عزیزم؟/:

خوده پیامبراامامام کلی دعا واسه این چیزا معرفی کردن

اگع دعاکردن برا حاجات بدبود که خدانمیگفت دعاکنین تامن هرچی که میخواینو بهتون بدم😐

متاهلم اقایون درخواست دوستی ندین

چ ربطی داره عزیزم؟/: خوده پیامبراامامام کلی دعا واسه این چیزا معرفی کردن اگع دعاکردن برا حاجات بدب ...

ربطش رو انشالله به سن من رسیدی میفهمید

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

چ ربطی داره عزیزم؟/: خوده پیامبراامامام کلی دعا واسه این چیزا معرفی کردن اگع دعاکردن برا حاجات بدب ...

الله متعال گفته من را دعا كنيد نگفته جنيان و شياطين دعا كنيد

« ادعوني استجب لكم» منو دعا كنيد اجابت ميكنم

عزیزم قبل ازهرچیزی بهت بگم اگه ادم برا رسیدن به معشوقش کل دعاهای دنیارو بخونه

تاوقتی که خدا نخواد نمیتونه به معشوقش برسه 

ولی یهومیبینی خداهمون ادمو برات درنظر گرفته ولی منتظره اینه که تو دستتو ببری اسمون فقط یه دعاکنی تا دست ترو بزاره تو دست معشوقت یا منتظره ببینه توچقدر برا حاجتت تلاش میکنی

اگه دیدی با دعا به طرف رسیدی بدون خواست خدابوده پونصدتا نفرین یاطلسمم کنن تاوقتی کع خدانخواد اون طرف نمیره

پس بنظرم حرفت منطقی نیست اگه خواستی ربط حرفت هم بگو

واینکه من به اسی نگفتم دعانویس معرفی کن تا برم فلانیو طلسم کنم عاشقم شه

گفتم از دعاهای قرانی یه ذکر یا سوره ایو معرفی کن برا محبت

(مثلا از امام رضا ذکر یا ودود رو داریم برا محبت) 

اگه ذکر یا دعا برا خواسته هامون بدبود هیچ وقت امام معصوم نمیگفت دعاکنین

واینکه من به اسی نگفتم دعانویس معرفی کن تا برم فلانیو طلسم کنم عاشقم شه گفتم از دعاهای قرانی یه ذکر ...

ایدونه منظورش دست بردن پیش خدا نیست دعا و طلسم 

منطور منم همین بود وگرنه انواع کتاب دعا خونه دارم