2777
2789
عنوان

شروع شدن درد های زایمان

288 بازدید | 32 پست

سلام

درد های زایمانی چه طوریه؟

من اول هفته ۴۰ ام

از دیشب سمت راستم سفت شد...و مثل موقعی که قبل بارداری پریود میشدم درد میکرد دلم

از ۱۱ شب تا ۱ درد داشتم...خوب شدم و خوابیدم

۵ صبح دوباره احساس کردم جنین مثل سنگ شده 

و دلم درد میکرد دوباره که بیدار شدم دارم تو خونه راه میرم

شکمم سفته و به اندازه قابل تحمل درد دارم

آیا درد زایمانی هست؟

نمیخوام زود برم بیمارستان که اذیتم نکنن

مثل اخرین روز شهریوره همه ترسم اینه بره بگذره دلم بانگاهش گلاویز شد چشاشو یه ان بست پاییز شد.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این چه حرفیه میزنی زود برم بیمارستان ممکنه نی نی مدفوع کنه و و.... برو ببیمارسنان خیلی بهتره

برم بستری میکنن؟

مثل اخرین روز شهریوره همه ترسم اینه بره بگذره دلم بانگاهش گلاویز شد چشاشو یه ان بست پاییز شد.

بایدبری شایدعین من مجبوربه سزارین بشی دیربری خطرناکه چون میگی چهل هفته ای مدفوع میکنه مسموم میشه

SNS😜شهرکرد💖  آدما کلاً دودسته ان*یا زرنگن یا ساده*ساده ها واسه زرنگا*سوژه ی سواستفاده🤷‍♀️

آره دیگا 40ج هفته اینا درد زایمانه

دیگه نمیتونی صبر کنی 41 که

همش راه برو، اگه حتی الانم درد کاذب باشه، راه که بری دردت واقعی میشه 

دزد زایمانم منظمه،. مثلا نیم ساعت خوبی نیم ساعت میگیره 

یا 5 دقیقه کمه 5 دقیقه زیاده

درد کاذب اینجوری نیس،. مثلا 1 ساعت درد داری دیگه تا سه چهار ساعت نداری بعد مثلا 10 دقیقه درد داری تا دوساعت نداری،. نامنظمه

برو دوش آب گرمم بگیر اگه قطع نشد دردت با دوش برو بیمارستان

نه که 10 دقیقه زیر دوش باشیا 

یه چهارپایه یا صندلی بذار، یه نیم ساعت 40 دقیقه بمون ببین خوب میشه قطع میشه 

به شوهرتم بگو پیشت باشع یه موقع تو حموم بخاطر بخار آب حالت تهوع نگیری 

انشالله که خیره و خوز زایمان میکنی 

میدونم که میشه 🌱من دلم روشنه🤍...                                                                                                   ( خداروشکر شد🥹😍🌱🤍) 

بایدبری شایدعین من مجبوربه سزارین بشی دیربری خطرناکه چون میگی چهل هفته ای مدفوع میکنه مسموم میشه

اره دقیقا میخاستم بگم گفتم استرس میگیره 

به نظر منم بری بهتره ها 

ولی دیگه خود دانی

میدونم که میشه 🌱من دلم روشنه🤍...                                                                                                   ( خداروشکر شد🥹😍🌱🤍) 

سلام

یک سری ورزش ها هست که روند زایمان رو سریع تر میکنه. سرچ کن تو نت

زودتر بری پرستارها زیاد معاینه و انگولک می کنند اذیت میشی

یکی از حرکات ساده و مفید اینه که نشسته روی زمین راه بری... دقیقا مثل حالتی که دوزانو میشینیم و روی فرش به سمت جلو حرکت می کنیم و جارودستی می کشیم... این حرکت کمک میکنه جنین وارد کانال زایمانی بشه و دهانه رحم باز بشه

دردهای اولیه هی می گیره ول می کنه.... هرموقع دردها و انقباضات رحمی، بصورت منظم شد مثلا نیم ساعت یکبار منظم شد، کم کم برو بیمارستان

اره دقیقا میخاستم بگم گفتم استرس میگیره  به نظر منم بری بهتره ها  ولی دیگه خود دانی

اره شرایط منم اینجوری بوددکترم گفت تاچهل هفته دردنداشتی بیااصلایه روزم فاصله نندازبدون دردرفتم یدفه مدفوع کردوسط راه😐😂

SNS😜شهرکرد💖  آدما کلاً دودسته ان*یا زرنگن یا ساده*ساده ها واسه زرنگا*سوژه ی سواستفاده🤷‍♀️
این چه حرفیه میزنی زود برم بیمارستان ممکنه نی نی مدفوع کنه و و.... برو ببیمارسنان خیلی بهتره

درسته عزیزم حرفتون ،دقیقا منم دردام کم بود رفتم بیمارستان گفتن بچه مدفوع کرده،فورا عملم کردن

ضمنا برای اینکه استرس بیخود نداشته باشی که بچه حالش خوبه و مدفوع نکرده، برو بیمارستان نوار قلب از جنین می گیرند اگر خودت و نی نی مشکلی نداشتین بگو میرم خونه هرموقع دردهای اصلی م شروع شد برمی گردم

دکتر من چک میکرد تا وقتی سلامت مادر و جنین اوکی باشه، اجازه میده صبر کنی تا درد واقعی زایمان  بگیری

با آمپول فشار و شیاف و ... واقعا درد زیاد به آدم تحمیل میشه