2777
2789
عنوان

خیانت

908 بازدید | 65 پست

عزیزای دلم ممنون میشم از شما حرفای انگیزشی بدین چجور با وجود سه تا دختر ناز و سالم به زندگیم به یک دید دیگه و به شادی ادامه بدم 

و گرنه طلاق رو منم  بلدم و آسونترین و راحتترین راهه اما آینده ی دخترام چی 

زیر دست نامادری بزرگ بشن تربیتشون عقده هاشون 

حرفای اطرافیان که ای بابا مشکل داشت و شوهرش با یکی افتاد نمیگن طرف مریضه به داشته هاش قانع نیس و چشمش به زنای مردمه انگار خودشون بهترینن درصورتی که والا جاریام از لحاط اخلاق گنده دماغن اما شوهرشون ازشون حساب میبرن البته زیر زیرکی کارایی انجام میدن اما خودشون خبر ندارن 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه میخوای بمونی تو این زندگی شوهرت برات بی اهمیت باشه به خودت برس برای خودت با دخترات خوش بگذرون برو باشگاه خیلی برا روحیه ت خوبه 

خداوند همان گونه باتورفتارمیکندکه  درباره ی او گمان میکنی ❤️

اره معلمم مطمئنم نمیشه ندید بگیرمش چون مثل سوهان روح روبرومونه مثلا از سر کار میات بزور سلام میده با حالت یخ میات تمام انرژی تو ازت میگره دیگه نتونی تا شب به سه تا کوچولوها سروکله بزنی دیگه دلمو زدم به دریا بش گفتم آقا من تو خونه ام دارم سر و کله میزنم اگه قراره اینجوری وارد بشی و حالمونو بگیری هر وقت حالت خوب شد بیا

اتفاقا تو فکر رفتن به باشگاه و کلاس زبانم دخترامم کلاس ببرم 

مثلا الان کوچولوم بیداره اون خوابه صبح ما خابیم اون پای گوشیه دقیقا مثا اینا که پا منقلن اینم سه راه ...

عزیزم اشنا داریم خانمه شاغله دولتی کارش 

شوهرش همه جوره به این خانم عذاب داده از خیانت بگیرتا بداخلاقی در حدجنون این خانم تحمل کرد

دخترش الان دانشگاه میره مرده به گوه خوری افتاده که اره منوحلالکن از این حرفها

عزیزم این خانم شوهرش رو به کل ندیدگرفته انگار مرده 

اما زن زرنگیه الان کلی طلا وپول حتی خونه به نامشه ولی شوهرش خبرنداره

از خدا میخام بهت اون قدرقدرت بده بتونی بچه هاتو بزرگ کنی

خونه و ماشین بنامم خونرو یبار سر همین غلطاش با یکی افتاده بود گف خونرو بجا مهرت بنامت میزنم و طلاقت میدم دختر اولیم تازه ۴ماهش بود دیگه اون رو خداروشکر بشوهرش برگشت ماشین هم ایران خودرو بنام مادرا میزد خداروشکر خودش الان جز حقوق کارمندی هیچی نداره یعنی من برا از دست. دادنش جز اینکه  از سوهان روح راحت شم هیچی نیس ولی بچع هام گناهدارن اونا باباشون رو دوسدارن بچه ان خبر ندارن بزرگه ۷سالش یکی ۴سالش و آخری ۲سال و چهار ماه