2777
2789

بچه ها من یکی رو خیلی دوست دارم با هم حرف می‌زنیم البته روز عید آشتی کردیم سه سال بود تموم کرده بودیم منو بلاک کرده بود عید که آشتی کردیم رفتم دیدمش ازم بعد سه سال هنوز هم قصدش خواستگاری هست تو دیدار ازم پرسید سرکار میری. چیکار می‌کنی من اون موقع بیکار بودم الان سرکار میرم و منم گفتم براش که کارم خوبه و اینقدر تو حسابم هست نزدیک صد میلیون و بعدش گفت هنوزم منو دوست داری منم گفتم آره یه سری شرایط گذاشت مثل 14 تا مهریه و هفته ای یه بار بیرون رفتن و اینا منم چون دوسش دارم قبول کردم بعدش گفت چقدر منو دوست داری گفتم خیلی گفت حاضری پول تو حسابت رو به من بدی چکم برگشت نخوره منم جو گیر شدم گفتم اگه برام مقدور بود آره اما من شرایطم این اجازه رو نمی‌ده گفت پس تو الکی میگی دوسم داری اگه داشتی می‌دادی اینجوری خودتو بهم ثابت میکردی تازه می‌گفت پسش هم نمیدم شما از این حرفای من چه برداشتی میکنید منظورش چیه؟ می‌گفت رفتم لوازم خانگی برا ازدواجم خریدم که گرون نشه بعد عید چک دادم من الان هرکسی بهم این صد میلیون رو بده میرم خواستگاریش چرا گفتی اره بعد گفتی نمی‌تونم پول رو از من بالاتر دونستی اعصابم خورده بچه ها راهنماییم کنید باهاش چه برخوردی کنم خیلی هم دوسش دارم خودش هم وضع مالی خیلی خوبی داره نمی‌دونم این حرف رو بهونه کرده یا چی؟

بهش گفتم الان اینو میخوای فردا یه بهونه دیگه در میاری می‌گفت خیلی از دخترا حاضرن برام این کارو کنن اگه ریختی زنگ بزن اگه نریختی زنگ نزن اینم بگم که با هم فامیل نزدیک هم هستیم من فکر نمی‌کردم که وقتی بگم اینقدر درآمد چند ماه منه و موجودی کارتم اینقدره بیاد این درخواست رو کنه تازه می‌گه اینه قانون من یعنی چی به نظر شما عزیزان؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دختر خدا چقدر دوستت داشته یکی از اون مورد های بد رو بهت نشون داد،همین الان بلاک کن بدون هیچ حرفی

طرف رسما ب خاطر پولت اومده،،کار داری؟!! چقدر پول داری؟! ب من بده!!!!!هنوز بعد سه سال اومده امتحان و...

ب خدا اگه بهش فکر کنی خیلی بع بعی هستی در این حد رک

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

واقعا دیگه اسمش رو هم نیار..

پولی که یه زن بخواد دربیاره هم خوردن داره

صدایت میکنم اما                                                                 جوابت را نمیخواهم                                                              که در هر پاسخت                                                                  یک مثنوی کم میشود از من                        
چی بگم ی حسم میگه اومده بکنه بره  یه حسم میگه شاید خواسته امتحانت کنه 🥲

مگه میشه لو‌  داده دارم امتحانت میکنم بعد همچنان با وجود لو رفته امتحان داره هنوز امتحانش می‌کنه ؟؟! با عقل جور در میاد ؟!

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

راست میگه دیگه خودت که لیاقت همچین پولی نداری، بده به کسی که مفت خوره نوش جونش🫤🫤🫤🫤🫤اسی بهت فحش بدم ناراحت نمیشی؟ 😑😑😑😑😑😑😑

«زندگی مینیمالیستی» یعنی بازگشت به سادگی، به اصلِ آن‌چه واقعاً مهم است. یعنی فهمیدن این‌که شادی در داشتن چیزهای بیشتر نیست، بلکه در داشتن چیزهای درست است. وقتی مینیمال زندگی می‌کنی، ذهنت سبک‌تر می‌شود. دیگر لباس‌هایی که سال‌هاست نپوشیده‌ای ذهنت را شلوغ نمی‌کنند. دیگر اشیای بی‌استفاده در گوشه‌ی خانه یادآور گذشته‌ای نیستند که رهایش نکرده‌ای. تو یاد می‌گیری که آن‌چه ارزش نگه‌داشتن دارد، عشق است، آرامش است، لحظه‌ای با چای گرم و آفتاب روی پنجره 🌾 اگه دوست داری به جمع مینیمالیست ها ملحق بشی بهم بگو تا لینک تاپیک رو بهت بدم 🥰 

بهش بگو سوال امتحان لو رفته پس امتحان جدید بزاریم مثلا اینکه تو بیا خواستگاری من چطوره ؟!!

والا تهش بگو عه منم دروغ گفتم پول دارم تا ببینم برا پول من میایی یا خودم امتحان صفر شدی 

بچه ها حس میکنم برام بهونه میاره آخه بهم گفت من مهریه نمیدم اصلا گفتم نمیشه خانوادم قبول نمیکنن گفت نهایتا 14 تا ولی اگه روزی هم خواستی جدا بشی یه چیزی هم به نامت میزنم منم قبول کردم ولی بعدش که حرف شد و گفت اینجوری اصلا هنگ کردم حس می‌کنم پشیمون شده و اینو بهونه کرده منو از سر خودش باز کنه نمی‌دونم😔

چه ساده ای . بعد سه سال دوراشو زده دوباره برگشته.تابلوئه که نمیخوادت و فقط دردش پوله . 

بگو  الکی گفتم میخواستم امتحانت کنم پول ندارم تو یه آدم پولکی هستی دست پیش بگیر . 

امیدوارم گول نخوری

اگر جواب کامنتتو ندادم یعنی نخوندم🙂