بچه ها من یکی رو خیلی دوست دارم با هم حرف میزنیم البته روز عید آشتی کردیم سه سال بود تموم کرده بودیم منو بلاک کرده بود عید که آشتی کردیم رفتم دیدمش ازم بعد سه سال هنوز هم قصدش خواستگاری هست تو دیدار ازم پرسید سرکار میری. چیکار میکنی من اون موقع بیکار بودم الان سرکار میرم و منم گفتم براش که کارم خوبه و اینقدر تو حسابم هست نزدیک صد میلیون و بعدش گفت هنوزم منو دوست داری منم گفتم آره یه سری شرایط گذاشت مثل 14 تا مهریه و هفته ای یه بار بیرون رفتن و اینا منم چون دوسش دارم قبول کردم بعدش گفت چقدر منو دوست داری گفتم خیلی گفت حاضری پول تو حسابت رو به من بدی چکم برگشت نخوره منم جو گیر شدم گفتم اگه برام مقدور بود آره اما من شرایطم این اجازه رو نمیده گفت پس تو الکی میگی دوسم داری اگه داشتی میدادی اینجوری خودتو بهم ثابت میکردی تازه میگفت پسش هم نمیدم شما از این حرفای من چه برداشتی میکنید منظورش چیه؟ میگفت رفتم لوازم خانگی برا ازدواجم خریدم که گرون نشه بعد عید چک دادم من الان هرکسی بهم این صد میلیون رو بده میرم خواستگاریش چرا گفتی اره بعد گفتی نمیتونم پول رو از من بالاتر دونستی اعصابم خورده بچه ها راهنماییم کنید باهاش چه برخوردی کنم خیلی هم دوسش دارم خودش هم وضع مالی خیلی خوبی داره نمیدونم این حرف رو بهونه کرده یا چی؟
بهش گفتم الان اینو میخوای فردا یه بهونه دیگه در میاری میگفت خیلی از دخترا حاضرن برام این کارو کنن اگه ریختی زنگ بزن اگه نریختی زنگ نزن اینم بگم که با هم فامیل نزدیک هم هستیم من فکر نمیکردم که وقتی بگم اینقدر درآمد چند ماه منه و موجودی کارتم اینقدره بیاد این درخواست رو کنه تازه میگه اینه قانون من یعنی چی به نظر شما عزیزان؟