2777
2789

آیا زیاد تند رفتم اخلاق پاتنرم اینجوری ک زیاد تماس نمیگیری اینم دلیلش اینه ک من همش تماس میگیرم 

بگین تند رفتم؟

قصدمون از آوا ازدواج بود الان مردد میشم با اینکاراش همش میگه بیکار نمیشم ال بل 

دوستای قشنگم لطفا راهنماییم کنید

خسته از همه چیز میشه برام دعا کنید ..

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کسی ک دوستت داشته باشه وقتشو پیدا می کنه ک باتو باشه اما کسی ک دوستت نداشته باشه تو دنبالشی . من پیشنهاد می کنم فاصله تو زیاد کن و تماس نگیر اگه خودش اومد ب طرفت اونوقتم فاصله تو حفظ کن زیاد اویزونش نشو

هیچ اجنبی دلش برای ایران نمی سوزه ....

کارم داشته باشه ی زنگ زدم ۵ دیقه از وقت ادمو میگیره 

اره دقیقا همش باید من زنگ بزنم تماس بگیرم 

انگار دیگه برام لذتی نداره

کسی ک دوستت داشته باشه وقتشو پیدا می کنه ک باتو باشه اما کسی ک دوستت نداشته باشه تو دنبالشی . من پیش ...

دقیقا خودمم اینو قبول دارم قبلا اگ در روز ۷ساعت باهام تماس نمی‌گرفت طاقت نمی‌آورد الان شده چند روزی یبار 

منم بش وابسته ام متاسفانه

دقیقا خودمم اینو قبول دارم قبلا اگ در روز ۷ساعت باهام تماس نمی‌گرفت طاقت نمی‌آورد الان شده چند روزی ...

وابستگی اشتباه محضه. مستقل باش محکم باش روی پای خودت باش.

نمیدونم چجوری کم کم ازش دوری کنم

خودتو با یه چیزی سرگرم کن یه کاری انجام بده تا می خوای بهش زنگ بزنی ب تاخیر بنداز خودت برا خودت بهانه جور کن . کم کم عادت می کنی و وابستگیت کم میشه

خودتو با یه چیزی سرگرم کن یه کاری انجام بده تا می خوای بهش زنگ بزنی ب تاخیر بنداز خودت برا خودت بهان ...

مشکل من اینه ک تنها زندگی میکنم این باعث میشه همش حواسم برو اونجا

مشکل من اینه ک تنها زندگی میکنم این باعث میشه همش حواسم برو اونجا

برو سرکار برو کلاس یه هدف برا خودت بزار درس بخون . یا کتابای علمی و روانشناسی بخون 

برو سرکار برو کلاس یه هدف برا خودت بزار درس بخون . یا کتابای علمی و روانشناسی بخون 

عزدیم من الان صب تا شب کتابخونه میخونم فقط شب خونه ام شبم زنگش بزنم جواب بده یا نده.  حالا نمیدونم رابطمون قط کنن کم کم یا ن

پیامم مناسب نیس،؟