2777
2789
نه اتفاقا خیلی رو خودم کار کردم و تا حدودی هم موفق بودم ولی گاهی ک حالم بده حساب کار از دستم در میر ...

خب دیگه دختر خوب همینکه دنبال اصلاحی عالیه 

خیلی ها این کارا رو میکنن افتخارم میکنن 

مطمین باش کامل رفع میشه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باهم نبودیم یعنی رابطه جدی نداشتیم در حد اینکه بیرون ببینمش ولی دوستم میدونست که من دوستش دارم میخوا ...

گلم بنظرم باز ازش دوری کن دیگه از اون خسته شده دیگه لذتی برلش نداره حالا اومده طرف تو

اگه واقعا میخواستت چرا از اون اول نیومد

فرار کن از این آدم

حتما فرار کن

نه نمی‌شناسم از رو صفاتی که گفتی متوجه شدم 😃 فکر کنم مزاجت صفرا باشه چیزایی ک صفرا رو زیاد می‌کنه ...

عه😅

ممنون عزیزم

🦋خداجونم دلم میخواد رها بشم تو بغلت،منو دریاب🦋  https://harfeto.timefriend.net/16470262878585 لینک ناشناسههه، هرچی خواستی بهم بگو😃😃
نمیتونم خواهرش باشم وقتی اونکارو باهام کرد مگه فراموش میکنم تا سه روزه فقط عکسای خودمو دوستمو میدیدم ...

ببین اون اقا در نهایت اونو انتخاب کرد ادمیزاد حق انتخاب داره سعی نکن خودتو قانع کنی با اینکار ک باب دلت پیش بری کاری ک ت میخوای بکنی خیلی کار وحشتناگ تری و کثیف تریه ! ببخشیدا! پس سعی نکن سر خودتو شیره بمالی ک چرا دوسم اینگار کرد. دوستت وقتی انتخابش کرد ت فقط از دور بهش علاقه داشتی هیچ رابطه ای نداشتی با اون اقا ولی ت‌چی! دوستت ت زندگیشه‌نشون شدشه!

آره تصمیم گرفتم بلاکش کنم خدابهم صبر بده 

گلم بخاطر خودت میگم وگرنه ن پسره رو میشناسم ن میخوام بهت حسودی کنم 

برا ازدواجتم عجله نکن ک بگی میخوام از فکر اون بیام بیرون زود با یکی دیگه باشم 

امیدوارم خوشبخت بشی

آره تصمیم گرفتم بلاکش کنم خدابهم صبر بده 

ببین این آقا در حالی که نامزد داشته چشمش دنبال تو بوده 

خدا وکیلی  فکر کن فردا روز یکی دیگه رو دید ب دلش نشست تو رو کنار نمیذاره

حتی حتی فردا روز نامزدیشو بهم زد باز طرفش نروواقعا نمیشه ب اینطور آدما اعتماد کرد