2777
2789

من قبلا یه پسری حدود 4سال دیوونه وار دوسش داشتم اصلا نمی‌تونید بفهمید من چقدر دوسش داشتم 

همه زندگیم بود فکر نداشتنش در آینده دیوونم می‌کرد 

همیشه با خودم میگفتم اگر بهش نرسم باکسی دیگه اصلا نمیتونم خوشبخت بشم و چون قلبی دوسش داشتم 

دوسال پیش همین موقع تو شبای قدر خیلی حالم بد بود از ته دلم دعا کردم گفتم خدایا اگر به صلاحم نیست مهرشو ازدلم بیرون کنم ،خیلیییی زیاد حالم بد بود

دقیق یادم نیست ولی ماه رمضان توی اردیبهشت یا خرداد بود 

یه ماه نشد مهرش ازدلم بیرون رفت اصلا حسم عوض شد 

هنوز که هنوزه باور نمیکنم چجوری مهرش از دلم بیرون رفت فقط میتونم بگم خدایا شکرت🤍🥰

گفتم به شمام بگم شاید یکم حالتون خوب بشه🥺

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قراره منم کات کنم از الان ک فکر میکنم ب نبودنش قلبم ب درد میاد خدایا خودت کمکم کن 

کد هدیه ۵میلی طلا از میلی گلد  milli-09qyk  ،کافیه میلی گلد رو نصب کنین و این کد دعوتو بزنین برای هر دومون ۵میلی طلا رایگان میده😍

منکه بعد۱۵سال باوجود یه ازدواج عالی و رویایی هنوز یادش هستم  

مقاومت کردی جلو فراموش کردن 

وگرنه همون اوایل یادت میرفت 

خانوما خیلی راحت تر از اقایون میتونن جایگزین کنن

ما پادشاه را کشتیم، سعی کردیم دنیا را تغییر بدهیم. حالا تنها چیزی که گیرمان آمده، یک پادشاه جدید است که از قبلی بهتر نیست.اینجا سرزمینی ست که برای آزادی جنگیدیم ولی حالا برای نان می جنگیم. نکته عدالت این است :" همه وقتی برابر میشوند که مرده اند"    ویکتور هوگو، بینوایان
خب حالا واقعا به صلاحت بود یانه

آره واقعا به صلاحم بود 

این پسره هيچي کم نداشت هم خوشگل و خوشتیپ و خیلی مودب و خوش اخلاق بود خیلیم پولدار بود ولی به اصلاح نبود به خاطر یه دلیل هایی دیگه که تازگیا فهمیدم 

قراره منم کات کنم از الان ک فکر میکنم ب نبودنش قلبم ب درد میاد خدایا خودت کمکم کن 

بمیرم برا دلت قشنگ حستو میفهمم🥺

برات دعا میکنم خودتم تو این شبا دعا کن 

از خدا میخوام هرچی به صلاحته توی همین ماه اتفاق بیوفته🥺

دقیقاااا منم آرزوی تورو دارم و دیشب از خدا همینو خواستم

🥺🥺

دعا کن عزیزم توی این شبا منم برات دعا میکنم که هرچی به صلاحته توی همین ماه عزیز برات اتفاق بیوفته و دلت شاد بشه🥺♥️

میدونید انگار بلدنبودن  مهارت فراموشی هم بلدیت میخاد

دقیقا 

البته یه مورد دیگه هم هست 

اونم اینه که گاهی وقتا این سبک عشقا درست زمانی پیش میان که حالت خوب نیس 

و چون این علاقه باعث خوب شدن حالت تو اون بازه زمانی شده یکم سختت میشه فراموشی 

انگار ادم خودش نمیخاد فراموش کنه 

دوس داری در عین حال که زندگیتو میکنی اون ادمم تو یه گوشه هایی از ذهنت زندگی کنه

ما پادشاه را کشتیم، سعی کردیم دنیا را تغییر بدهیم. حالا تنها چیزی که گیرمان آمده، یک پادشاه جدید است که از قبلی بهتر نیست.اینجا سرزمینی ست که برای آزادی جنگیدیم ولی حالا برای نان می جنگیم. نکته عدالت این است :" همه وقتی برابر میشوند که مرده اند"    ویکتور هوگو، بینوایان