2777
2789
عنوان

این کار حلاله یا نه.....

1411 بازدید | 13 پست

رفتم مغازه پرده فروشی

بعد چیزی ک میخاستم  شد 400

بعد من گفتم ن تخفیف بده

گفت باشه

بعد میله رو برای پرده نصف کرد

بعد من کمتر از 400دادم

اون قبول نکرد

منم گفتم نمیخام.... 

البته همکارش گفت کارتون زشته

ولی خودش خندید 

چکار کنم عایا حرامه چون میله رو نصف کرد یا مهم نیست و بعدا میفروشن

مادرمهربون سه تا فرشته🧸کورد🏡کاربری1396ترکید🤨

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😐😐😐😐😐😐😐

مهم نیس طرف چشمش کوچیک باشه یا درشت من آدم میشناسم نابیناست ، ولی محبت رو خوب میبینه ....ب زندگی ای ک آدما ب نمایش میذارن غبطه نخورین...یه فروشنده قشنگ ترین جنس هاشو تو ویترین میچینه  اگه جرعت حرف حق زدنو نداری لاقل برا کسایی کع چرت و پرت میگن دس نزن🤜 دوست عزیز تا وقتی ک خودتو ب خریت زدی نزدیکم نشو اطراف من طویله نیس...ی عده هستن وقتی بیکار میشن حالتو میپرسن شمام هر وقت بیکار شدین جوابشونو بدین....آدم خوبی باش اما وقتت رو تلف نکن ک اینو ب همه ثابت کنی... ب پای علف هرز هر چقدرم آب و کود بریزی برات میوه نمیاره پس مواظب باش برا چ کسی و چ چیزی وقت میذاری🌵🌱اگه همیشه فک کنی حق با توعه هیچی از زندگی یاد نمیگیری..... از دیروز بیاموز ، برای امروز زندگی کن و امید ب آینده داشته باش

کلی بایدصبرکنه تاکسی پیدابشه میله بااین متراژبخوادکارت زشت بودشایدم حق الناس

عزیزان من باردارنیستم تاپیکام فقط براآگاهی دادن به ماماناهستش دیگه انقدپرسیدین گفتم اینجابنویسم براتون

میفروشه ولی کارتون قشنگ نبود مثل اینه بری پارچه فروشی طرف اندازه خواسته شما قیچی بزنه بعد بگی نمیخوام، شما که اینقد روی قیمت حساسی قبل از بریدن باید سفت و سخت طی میکردی باهاش 

بحث با احمق ممنوع 🤚

کار شما درست نبوده 

اصلا با آدمایی که تخفیف میگیرن مخالفم کلا، این آدما باعث میشه قیمت واقعی توی بازار نباشه، فروشنده میبینه مشتری‌ها تخفیف میگیرن اونم اضاف میکنه روی قیمت که با تخفیف واسش بصرفه در نتیجه قیمت‌ها کاذب میشن

❌️ لطفاً لایک نکنید ❌️