یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
مثلا میگفت پسر بچت رو حموم نبر یا بهش شیر نده میگفت گوشی مخفی داری کل خونه رو میگشت وقتی می ...
همسر منم از این دست گیر دادنا داره نه به این شدت ولی همیشه میگه گوشی مخفی داری یا اینکه تنها اجازه ندارم بیرون برم جایی هم بلفرض بخوام برم باید اجازه بگیرم به پوشش گیر میده، گوشیم زنگ بخوره گوش تیز میکنه ببینه کیه بچم مریض باشه خودش نباشه بدون پدرم با هیچکس اجازه ندارم ببرم دکتر 💔الان با 4تا بچه زندگیم به ته خط رسیده قهر اومدم خونه بابام😞😞البته دوروز قبل تو کشو پاتختی آدرس روانشناس و روانپزشک دیدم و قرص فلوکستین 20😔انگار رفته بود دکتر
واقعا سخته البته این خانمی که میگم هردفعه میرفت قهر یه چیزی از شوهرش میگرفت و برمیگشت باهوش بود حق ...
منه خونه به اسممه ویلایی و بزرگه راحت 2ونیم قیمتشه خسیس نیست دست بزن نداره ولی چه فایده وقتی روحمو میکشه😞منم بخوام طلاق بگیرم راحت میتونم در اذای مهریه طلاق بگیرم دلم برای بچههام میسوزه نگران خرجشون نیستم خلأ وجود پدر میدونم ضربه بزرگیه ولی اینجوری تو تنش بزرگ شدن هم داغون شون میکنه نمیخوام پسرام از پدرشون الگو بردارن و بعدها یه زن افسرده دیگه به جامعه اضافه کنن 😔
چقدر افکارت خوبه امیدوارم موفق باشی بهترین تصمیمو بگیری
بخدا نمیخوام تعریف کنم از خودم تحصیل کرده ام پدرم فرهنگیه خانواده سطح بالایی دارم نمیدونم چرا زندگیم اینجوری شد 11ساله دارم تحمل میکنم به امید خوب شدن نشد که نشد 😔