2777
2789

همسراتون دنبال درمان رفتن؟ تا چه حد بوده شدت بیماری شون؟ دارو چی مصرف میکردن؟ اصلا به خوب شدن اینجور آدما امیدی هست اگر دارو و مشاوره درمانی برن؟ 😞

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسرعمه همسرم اینطوری بودن درمان هم کردن بی فایده بود سه دفعه خانمش به مدت طولانی رفت قهر اما درست ...

وای بر من😭میشه اخلاقیاتش و بگید با خانومش اگر دیدید و درجریان بودین؟

وای بر من😭میشه اخلاقیاتش و بگید با خانومش اگر دیدید و درجریان بودین؟

مثلا میگفت پسر بچت رو حموم نبر 

یا بهش شیر نده

میگفت گوشی مخفی داری کل خونه رو میگشت

وقتی میرفت خونه خواهراش میگفت عاشق شوهرخواهرت شدی رابطه دارید

مثلا میگفت پسر بچت رو حموم نبر  یا بهش شیر نده میگفت گوشی مخفی داری کل خونه رو میگشت وقتی می ...

همسر منم از این دست گیر دادنا داره نه به این شدت ولی همیشه میگه گوشی مخفی داری یا اینکه تنها اجازه ندارم بیرون برم جایی هم بلفرض بخوام برم باید اجازه بگیرم به پوشش گیر میده، گوشیم زنگ بخوره گوش تیز میکنه ببینه کیه بچم مریض باشه خودش نباشه بدون پدرم با هیچکس اجازه ندارم ببرم دکتر 💔الان با 4تا بچه زندگیم به ته خط رسیده قهر اومدم خونه بابام😞😞البته دوروز قبل تو کشو پاتختی آدرس روانشناس و روانپزشک دیدم و قرص فلوکستین 20😔انگار رفته بود دکتر

دیگه با چهارتا بچه به نظرم نمیتونی طلاق بگیری دنبال درمان باش باهاش راه بیا

بخدا خیلی باهاش راه اومدم دیگه کار به تهمت و توهین رسید نتونستم تحمل کنم فکر خودکشی اومد تو سرم دلم واسه بچه‌هام سوخت پسرم طفلی مدام میگه بابایی چقدر مامانمو اذیت میکنی اینقد باهاش دعوا نکن😔

بخدا خیلی باهاش راه اومدم دیگه کار به تهمت و توهین رسید نتونستم تحمل کنم فکر خودکشی اومد تو سرم دلم ...

واقعا سخته

البته این خانمی که میگم هردفعه میرفت قهر یه چیزی از شوهرش میگرفت و برمیگشت باهوش بود

حق طلاق

حق حضانت

خونه 

سرویس طلا

واقعا سخته البته این خانمی که میگم هردفعه میرفت قهر یه چیزی از شوهرش میگرفت و برمیگشت باهوش بود حق ...

منه خونه به اسممه ویلایی و بزرگه راحت 2ونیم قیمتشه خسیس نیست دست بزن نداره ولی چه فایده وقتی روحمو میکشه😞منم بخوام طلاق بگیرم راحت میتونم در اذای مهریه طلاق بگیرم دلم برای بچه‌هام میسوزه نگران خرجشون نیستم خلأ وجود پدر میدونم ضربه بزرگیه ولی اینجوری تو تنش بزرگ شدن هم داغون شون میکنه نمیخوام پسرام از پدرشون الگو بردارن و بعدها یه زن افسرده دیگه به جامعه اضافه کنن 😔

چقدر افکارت خوبه امیدوارم موفق باشی بهترین تصمیمو بگیری

بخدا نمیخوام تعریف کنم از خودم تحصیل کرده ام پدرم فرهنگیه خانواده سطح بالایی دارم نمیدونم چرا زندگیم اینجوری شد 11ساله دارم تحمل میکنم به امید خوب شدن نشد که نشد 😔

بخدا نمیخوام تعریف کنم از خودم تحصیل کرده ام پدرم فرهنگیه خانواده سطح بالایی دارم نمیدونم چرا زندگیم ...

چقدر بد واقعا گاهی اوقات سیب سرخ میفته دست آدم چلاق

انشاالله از این به بعد زندگیتون سرشار از شادی باشه

چقدر بد واقعا گاهی اوقات سیب سرخ میفته دست آدم چلاق انشاالله از این به بعد زندگیتون سرشار از شادی ب ...

آره واقعا مامانم وقتی حرصش میگیره میگه همیشه میگن گندم های زرد نصیب شغاله😕