2777
2789

خیلی با خدا دردودل کردم و از عمق وجودو قلبم خواستم بهم بگه با این همسری که دارم و شرایطی که دارم  و زیاد خوب نیست مادر بشم یا نه استخاره بعد نماز...خدا بهم گفت اینکارو نکنی بهتره فراز ونشیب وسختی زیادی داره..

الان اسکرین شاتشو میزارم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نه استخاره ام با قرانم  هست ف.. ا ..ل حافظم اعتقاد دارم چون حافظ کل قران بوده

مگه هرکی کل قرآن رو حفظ هست،نظراتش لزوما درسته؟!!!

مثلا داعشی ها و طالبان هم حافظ قرآن هستن،این معناش اینه که بریم به شعر یا حرفاشون ف،.ال بزنیم و عمل کنیم؟!!!

تازه،اینجا استخاره به قرآن هم نباید میگرفتی،،وقتی خود قرآن و روایات به فرزندآوری توصیه کردن،دیگه استخاره گرفتن چه معنا میده؟!!!

گوشی اشتراکیه،گاهی آقا،گاهی خانوم🤌
مگه هرکی کل قرآن رو حفظ هست،نظراتش لزوما درسته؟!!! مثلا داعشی ها و طالبان هم حافظ قرآن هستن،این معن ...

شما خیلی کوچولویی عزیزم بدو برو سر درس و مشقت باشه....لزومی نداره به بزرگتر از خودت نظرتو تحمیل کنی البته قابل احترامه ولی من اینجوری فکرنمیکنم‌‌...درضمن من با عقلم درنهایت تصمیمم میگیرم اما الان برای ارامش قلبم و اینکه احتیاج دارم کمی اروم شم استخاره گرفتم ...من شوهرم بهم خیانت کرده وضع مالیش خوب نیس و اعتیادم داره سنمم سی و پنج ساله و ریسکش برام بالاست  مادر شم تو این شرایط چون نمیدونم عاقبتم چی میشه نمیتونم بچه دار شم..از اسم پروفایلتم احساس میکنم توهم زدی پیامبری چیزی هستی داری الان منو ارشاد میکنی 😂😂😂.موفق باشی

شما خیلی کوچولویی عزیزم بدو برو سر درس و مشقت باشه....لزومی نداره به بزرگتر از خودت نظرتو تحمیل کنی ...

شما هنوز نمیدونی که استخاره رو وقتی میگیرن که با عقل و مشورت به نتیجه نرسیده باشن،،🤌

اگه قراره شما بعد از استخاره و مشورت با خدا،باز هم به بر اساس عقلت تصمیم بگیری،خب این نشون میده که قبل استخاره کامل فکرهات رو نکرده بودی و استخاره گرفتی،پس استخاره ت درست نبوده🫢

اینکه استخاره رو دلبخواهی و برای آرامش دل میگیری،هر چند که عقلت چیزی دیگه بگه،،این تناقضت واسم خنده دار بود،،راضی باش که خندیدم😂😂🥺🥺🙏

اینکه هرکی حافظ قرآن باش،حتما فا،ل هاش درسته هم واسم خنده دار بود،،یعنی ما چندمیلیون حافظ قرآن تووی کشورهای عربی داریم،همه میشه ازشون ف،،ال گرفت؟!!!!😯😂😂

🌺🌺🌺🙏🙏🙏

گوشی اشتراکیه،گاهی آقا،گاهی خانوم🤌
شما هنوز نمیدونی که استخاره رو وقتی میگیرن که با عقل و مشورت به نتیجه نرسیده باشن،،🤌 اگه قراره ...

من دوس دارم گاهی خودمو با استخاره و ف...ا...ل آروم کنم به کسی هم ربطی نداره خانوم کوچولو‌‌‌‌...من گفتم درنهایت باعقلم کاری رو انجام میدم یعنی تصمیمم اینه باردار نشم و قبلش فکرامو کردم شما متوجه منظورمن نمیشی منم حوصله ندارم ریپ بزنم فقط ازت یه خواهشی دارم فکرنکن عقل کلی ..اصلا دلم خواسته استخاره بگیرم شما برای چی بحث میکنی ...هرکسی واسه خودش طرز فکری داره جای اینکه نظراشتباهتو تحمیل کنی به بزرگترازخودت یه کم ادب یاد بگیر...