2777
2789
عنوان

📌.51.پسری که "نینی_سایت" داره ! ...

| مشاهده متن کامل بحث + 682 بازدید | 66 پست
انصافا این سایت مال خانوماست  من واقعا حس خوبی ندارم از اینکه آقایون اینجا هستن

.

.

مال خانمها بود چون اصلا سیاست ایجادش این بود و محوریت سایت بر وجود بانوان و تاپیک ها ی اونا بود

اما ایا الان اینطوره؟ یا بازدید محوره؟ فکر نمیکنید سیاست سایت عوض شده؟

ninisite.blog.ir / دیگه تو نینی سایت نیستم و فعالیت ندارم اینجا
. . مال خانمها بود چون اصلا سیاست ایجادش این بود و محوریت سایت بر وجود بانوان و تاپیک ها ی اونا بو ...

بله متاسفانه اونی نیست که باید باشه 

الزاما هر نظری محترم نیست، نظر و تفکر داعشی ها و نازی ها محترم نیست، اساسا احترام برای نظر نیست، نظرات یا معتبر هستند یا معتبر نیستند، یا اگر بخواییم مبتلا به نگاه سیاه و سفید نشیم و تقسیم بندی خودی و غیرخودی توی ذهن مون شکل نگیره که نظر خودی معتبر و غیرخودی نامعبتره؛ میگیم هر نظری به درجاتی معتبره. احترام مال صاحب نظره، پس آدما محترمن ولی نظرات الزاما محترم نیستن، نظرات یا معتبرن یا معتبر نیستن، یا درجاتی از اعتبار رو دارن🙌. البته گاها ممکنه خودم مبتلا به همون دیدگاه سیاه و سفید یا خودی و غیرخودی بشم 😕🤦🏻‍♀️. ممنون میشم برای حاجتم صلوات بفرستین 🙏🏻🩷

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیشه کاریش کرد  به هر حال الان فقط باید روی این تمرکز کنی که خانم ها مسخرتون میکنن مهم نباشه ...

.

.

حتی اگه کاربر اقایی که اکانت تو سایت داره رو بگیم اکی ، ایشون غیر مجاز هستن

کاربران خاموش چی؟ 

مثلا تاپیک 100 تا بازدید خورده ولی فقط 5 نفر انلاین هستن

سلام نه منظور اینه بلا نسبت شما کاربرای مرد اینجا با قصد خوبی عضو نمیشن چون میدونن خانم اینجا بیشت ...

.

.

بذار من جمله شما رو براساس اون چیزی که خودم دیدم کاملترش کنم

اینجا کاربران مختلف از جنسیت های مختلف با اهداف مختلفی عضو میشن

خانم و اقا هم نداره

ولی اونی که شما گفتی بیشتر توی چشمه

. . نمیدونم اون کلیپه رو دیدی که یکی میره مرکز نگهداری حیوانات و گربه تا ببینه اونا رو و یکی رو ان ...

متاسفانه

اول عاشق بوده یا معشوق              استارتر محترمی ک تو تاپیکت پست میزارم،بابا یه اِهنی اُهنی...