2777
2789
عنوان

📌.51.پسری که "نینی_سایت" داره ! ...

| مشاهده متن کامل بحث + 682 بازدید | 66 پست
. . اینجا هم همینه تاپیک های به روز و داغترین و پربازدید رو نبینید ، کلی تاپیک با موضوعات مختلف ت ...

بيكاري ب نفع سايت كار ميكني؟

من كاربر خيلي فعالي بودم چ با اين كاربري چ دو تا كاربري هاي ديگه ك حتي تگ ميشدم نظر بدم ولي وقتي بيخودي تعليق شدم بهم برخورد ك خوبم شد ب خودم اومدم ديدم شدم نوكر سايت بدون حقوق مطلب براش مينويسم البته ك من هدفم انجام كار خير برا رضاي خدا بود ك ب بعضيا ك نياز ب كمك دارن كمك فكري كرده باشم

خط ب خطي ك وقت ميذاريم مينويسيم  كلمه ب كلمه حتي بي ربطش ب نفع سايت هست 

به نظر من سایت ی بعدی داره که میشه ب اقایان هم حق داد عضو باشن چون همه راجب زندگیشون اینجا سوال میک ...

.

.

موافقم

ninisite.blog.ir / دیگه تو نینی سایت نیستم و فعالیت ندارم اینجا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بيكاري ب نفع سايت كار ميكني؟ من كاربر خيلي فعالي بودم چ با اين كاربري چ دو تا كاربري هاي ديگه ك حتي ...

.

.

حقا که گل گفتی

گاهی با خودم میگم خب نهایت این حرکت من به نفع سایته

به نظر من سایت ی بعدی داره که میشه ب اقایان هم حق داد عضو باشن چون همه راجب زندگیشون اینجا سوال میک ...

منم با شما موافقم خب اینجوری اقایون بیشتر میفهمن دغدغه خانومهارو 

میگن درخواست دوستی میدن خب چجور اینستا حالت خصوصی داره و درخواست میدن دوس داشته باشی قبول میکنی نداشته باشی رد میکنی  خب اینجا هم نمیخای رد کن هرچند بعضیا سماجت به خرج بدن اما عادیه خب نه قبول کن نه رد کن بااتم مشکلی پیش نمیاد 

کرم از خودمونه که قبول میکنیم و چت هم میکنیم و بعدا هم طرفو تگ میکنیم که فلانی درخواس داد بهم تعلیقش کنین

ما داستان را از زبان شیطان نشنیده ایم 

. . توجیح ... چه کلمه جالبی پیشنهاد میکنم که از طریق سایت وب آرشیو ، به زمانی که سایت تازه تاسیس ...

سیاست سایت هرچیزی هم که باشه (که عمدتا تعداد روز افزون کاربر ومخاطبینه)مهم محتوای تاپیک هاست که کاملا زنونه

سوالات خصوصی زنونه

دردو دل و شکوه و شکایت های زنونه س

واما توجیه یا توجیح

ازون دست کلماتیه که املای درستش مشخص نیست وگاهااا از هردو استفاده میشه و

سرچ کنید متوجه منظورم میشید

او در بر و ایام به کام است...
اقا سمیر گول نزن خودتو سایت سایت زنونه ایه  چه بخوای چه نخوای  با کلمات بازی نکن اع!&n ...

.

.

این سایت با شعار سایتی برای بانوان ساخته شد ، هنوزم همون ادرسه ولی سیاست هاش عوض شده

الان اگه تاپیک های الکی و بی ربط به شعار سایت بسته میشد ، به نظرتون این اوضاع امروز الان بود؟

. . حرفی گفتین که جوابی براش ندارم    

تو این دنیا یه جایی نیس ک وقتی منه مادر،منه همسر،منه دختر،منه عروس منه خواهر منه....از دست همه اینایی ک منو ب این دنیا وصل کردن دلم گرفت راحت درد و دل کنم

من خودم کلی تاپیک خصوصی داشتم ک گاهی از سختیا و گاهی ام از راحتیای زندگیم گفته بودم ولی بلا نسبت شما کلی از مردا مریض اونجا جولان دادن و منم تموم تاپیکامو حذف کردم

اول عاشق بوده یا معشوق              استارتر محترمی ک تو تاپیکت پست میزارم،بابا یه اِهنی اُهنی...
سیاست سایت هرچیزی هم که باشه (که عمدتا تعداد روز افزون کاربر ومخاطبینه)مهم محتوای تاپیک هاست که کامل ...

.

.

ببین من کاربر اقا الان اصلا مهم نیستم ، سایت یه سیاستی رو پیش گرفته که براش بازدید مهمه و نه کاربر اقا یا خانمش

من از شما یه سوال دارم ؛ چرا کاربرهای خوبی که سایت زمانی ازشون تقدیر میکرد و جشن حضوری میگرفتن رو تعلیق کرد؟

چرا هی داره به تبلیغات خودش اضافه میکنه؟

چرا برای حذف تاپیک کلی سختگیری گذاشته که تاپیک حذف نشه؟

.

.

الان رو نگاه نکن ، با همین سیاست سایت که بازدید محوره ، 2 سال دیگه سایت کجاست؟ 

تو این دنیا یه جایی نیس ک وقتی منه مادر،منه همسر،منه دختر،منه عروس منه خواهر منه....از دست همه ...

.

.

متاسفانه ، مجازی همینه

معلوم نیست کی پشت اکانته

و هر کی یه گوشی دستش گرفته به راحتی هر جا میره  و هر حرفی میزنه ، در حالی که کامنت هم حس خوب و بد و احساس داره

.

.

خواستم بگم احراز هویت کنن فقط خانم بیان که دیدم اونم دور میزنن

. . متاسفانه ، مجازی همینه معلوم نیست کی پشت اکانته و هر کی یه گوشی دستش گرفته به راحتی هر جا می ...

به هر حال همه جا و همه وقت آدمای فرصت طلب وجود دارن

اول عاشق بوده یا معشوق              استارتر محترمی ک تو تاپیکت پست میزارم،بابا یه اِهنی اُهنی...
به هر حال همه جا و همه وقت آدمای فرصت طلب وجود دارن

.

.

نمیدونم اون کلیپه رو دیدی که یکی میره مرکز نگهداری حیوانات و گربه تا ببینه اونا رو و یکی رو انتخاب کنه ، توی به قسمتی 2 تا گربه بودن ، گربه اول سرشو بلند میکنه تا اون طرف اینو ببینه و تا گربه دوم میاد تا سرشو بلند کنه ، اون گربه اولیه میزنه توی سر اون و اونو میکشونه پایین تا اون طرف فقط اینو ببینن. این فرصت طلبی توی وجود همه موجودات هست.

حالا هی خودتونو اینطوری قانع کنید ولی نهایتا مردی که میاد سایت زنونه یه جای کارش میلنگه تامامممم

.

.

تامام؟!

نه ، شما ببینید که مسئولای سایت چه سیاستی رو اجرایی کردن که جامعه هدفش رو بزرگ کرده و براش بازدید مهمه ، در واقع بازدید محوره 

هر چند در ظاهر ، اولویت با بانوان هست 

من کاربرهای زیادی  دیدم اسم زن بودع فهمیدم پسره  تو سایت اندازه زن و مردا یکیه  ی سر ...

.

.

متاسفانه من هم دیدم

با نام کاربری خانم میان میرن خصوصی بعد میگن سورپرایز ! من اقا هستم! 

.

.