2777
2789

دوستان الان ۱۴ هفته ام از هفته ی پیش پام بدرد اومدو روز به روز بدتر شده و الان برام غیر قابل تحمل شده شبا تا صبح از درد شدید خوابم نمیبره توروخدا کمکم کنید اگه راهکاری دارید یا پمادی میشناسید که دردو کم کنه و واسه جنینم ضرر نداشته باشه،، مجبوری ویکس میزنم دیر اثرمیکنه و فقط یکی دو ساعتی بی درده و باز شروع میشه،تو نت نوشته بود واسه جنینم ضررداره  دیگه کلافه شدم همش گریه میکنم

من خیلی جاها جواب دندون شکن دارم،ولی میدونم بجای دندون ممکنه دل بشکنه،واسه همین میخندم و سکوت میکنم:)

من با روغن زیتون شوهرن با انگشتای شصتش ماساژ میداد

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دکترم اون موقع می‌گفت تو بارداری اولویت خون رسانی اول به مغز بعد به جنین هست.به خاطر همین با تحرک و ورزش باید خون رو به نواحی دیگه انتقال بدی وگرنه دچار گرفتگی عضلات میشی...به نظرم تا نت سرچ کن ورزش های بارداری و انجام بده احتمالا حالت بهتر بشه

دکترم اون موقع می‌گفت تو بارداری اولویت خون رسانی اول به مغز بعد به جنین هست.به خاطر همین با تحرک و ...

هماتوم دارم  دکتر گفته فقط استراحت😭 بازم واسه کارای خونه شست وشوو پخت پز بلند میشم ولی ورزش میترسم

من خیلی جاها جواب دندون شکن دارم،ولی میدونم بجای دندون ممکنه دل بشکنه،واسه همین میخندم و سکوت میکنم:)
تاثیر داشت؟

آره 

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

مرسی عزیزم

اون لحظه خیلی درد داره من خودمم یه وری دراز نیکشیدم ماساژ میدادم

خب پس با توجه به شرایطت اول با دکترت مشورت کن بعد ورزش کن

مرسی عزیزم  دعاکنید بهتر شم دیگه طاقت ندارم😭

تزریق آب مقطر در ناحیه سکروم روش بسیار مؤثریه ، اگر حامله نبودید طب سوزنی ( چون طب سوزنی در دوران با ...

تزریق آب مقطر تو حاملگی خطر نداره؟ درمانگاهها انجام میدن اینکارو یا باید برم پیش پزشک

تزریق آب مقطر تو حاملگی خطر نداره؟ درمانگاهها انجام میدن اینکارو یا باید برم پیش پزشک

آب مقطر به صورت زیر پوستی در چهار نقطه سکروم تزریق میشه ، پزشک اگر با این روش آشنا باشه ، کار سختی نیست ولی من در ایران ندیدم کسی این روش رو بلد باشه

آب مقطر به صورت زیر پوستی در چهار نقطه سکروم تزریق میشه ، پزشک اگر با این روش آشنا باشه ، کار سختی ن ...

وای خدا دلمو خوش کرده بودم بهش.. دیگه طاقت اینهمه درد ندارم😫😭😭😭