2777
2789

بچم چهارسالو نیمشه دوسه روزه گوشش عفونت کرده حالا شنوایش کم شده.صداهای ارومو نمیشنوه.از گوشش چیزی خارج نمیشه ولی دکتر گفت عفونت داره. چرک از دماغش هم میومد و ابریزش داشت یکمی.قبلش هم سرفه میکرد خیلی که پیش دوسه تا دکتر بردم گفتن آلرژی داره.توخواب سرفه میگرفتش درحد خفه شدن.الان توخواب سرفه نمیکنه تو بیداری یکم سرفه میکنه.چیکار کنم میترسم.نکنه عفونتدخدایی نکرده بزنه به مغزش

شربت فارمنتین داده و اسپری بینی و یه شربت دیگه.گفت تا ۱۰ روز مصرفذکنه بعد نوارگوش بده

بچها یعنی شنواییش برمیگرده؟؟😭😭😭دارم دق میکنم

آره عزیزم نگران نباش . من چند بار خودم اینجوری شدم . کم شدن شنوایی به خاطر عفونت پشت پرده گوش هست . اون که خوب بشه ، شنواییش هم درست میشه . فقط حتما ببر متخصص گوش و حلق و بینی . اونا داروهای بهتری میدن 

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره عفونت گوش که باشه شنوایی کم میشه باید اول عفونت کامل برطرف بشه بعد برید تست شنوایی 

ایشالا به شنوایی آسیب نمی‌رسه

بخدا بچه های من آنقدر آنتی بیوتیک خوردن لاغر و ضعیف شدن