2777
2789
عنوان

ببینید حق با کیه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 214 بازدید | 32 پست
ما کاری نداشتیم بهش تلویزیونم زیاد کرده بود  هم من هم خواهرم خونمون اینجا نیست اصن اونام مهمون ...

بالاخره دیشب ، شب خوابیدن نبود ، من با اینکه بیمارم و باردار و شرایط فوق العاده بدی هستم دیشب چند بار توسط اعضای خانواده بیدار شدم ولی غر‌ نزدم!!! غر زدن و طلبکار بودن شما مادرتونو بهم ریخت

اگر در مسائل بارداری و مادری و کودکان نظر میدم چون تجربه سه بارداری و فرزند داری دارم ، شما هم اگر تجربه ندارید بهتره مامانارو نگران نکنید الکی 
اصلا کار مامانت درست نبود، با اون سنو سالش خجالت نمیکشه جوری که نامزدت بشنوه فحش میده؟ میخواد خودشو ...

امروزم بعد اینکه شوهرم رفت دوباره شروع کرد تیکه انداختن به من انقد دلم شکست اومدم اتاق درو بستم که تمومش کنه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بالاخره دیشب ، شب خوابیدن نبود ، من با اینکه بیمارم و باردار و شرایط فوق العاده بدی هستم دیشب چند با ...

ما غر نزدیم تا ۲ بیدار بودیم همگی بعدش مامانم نمیزاشت من کنار شوهر عقدیم بخوابم تلویزیونم کم نمی‌کرد که من هال بخوابم این تقصیر منه؟

به خدا نمیدونی بعد اینکه شوهرم بره چه بلایی سرم می آورد  یهو خودشو می‌زنه خود زنی می‌کنه حرص م ...

محل نذار بشوهرت هم بگو کمتر بیاد ،ولی اینکه تو اتاق با شوهرت بخوابی ضد دینو و قانون نیست ،کلا اسی احساس میکنم خیلی رو میدی به ادما نکن به شوهرتم زیاد رو نده چیزی که حقت هستو با سر پایین نگیر بازیچه هم نشو، رو هم نده به ادما پررو بشن 

کار مادرت درست نبوده . ولی تو که اخلاق مادر رو میدونی یه کم تحمل میکردی تا وقتی دعاش تموم بشه بعد بخ ...

بهم گفت من تا سحری بیدارم تلویزیونم خاموش نمیکنم منم به شدت خسته بودم 🤕🤕

ما غر نزدیم تا ۲ بیدار بودیم همگی بعدش مامانم نمیزاشت من کنار شوهر عقدیم بخوابم تلویزیونم کم نمی‌کرد ...

من کجا بخوابم؟ کمش کن!

اینا غر زدنه

و از جواب مادرتون که گفتن دو شب پیشش خوابیدی یعنی دیگه حضور شما و همسرتون کنار هم از حد رد شده و شما باید کم کم مدیریت میکردید

اگر در مسائل بارداری و مادری و کودکان نظر میدم چون تجربه سه بارداری و فرزند داری دارم ، شما هم اگر تجربه ندارید بهتره مامانارو نگران نکنید الکی 
محل نذار بشوهرت هم بگو کمتر بیاد ،ولی اینکه تو اتاق با شوهرت بخوابی ضد دینو و قانون نیست ،کلا اسی اح ...

به مامانم تا حرفی میزنم میشینه به خود زنی میگه من ازت راضی نیستم گریه می‌کنه نفرین می‌کنه واقعا نمی‌دونم چیکار کنم باهاش منم بعدش عذاب وجدان میگیرم

بهم گفت من تا سحری بیدارم تلویزیونم خاموش نمیکنم منم به شدت خسته بودم 🤕🤕

درکت میکنم . دوران عقد یه دوران خاصه که مجبوری دو طرف رو راضی نگهداری و احترام بین افراد حفظ بشه . یه کم مشکله ولی باید مدیریت کنی . این جور موارد رو نزار شوهرت بفهمه که باعث دلخوری با مادرت بشه ‌

جایی تو قرآن نوشته زن و شوهر کنار هم نباشن؟؟؟

بحث با شما بی فایده ست , البته حرارت عقد طبیعیه 

اما پدر و مادر دختر طبق عرف فکر میکنن و اینکه بحث معذب بودن پدر و مادر در حضور داماد جدید هم هست

شما توو خونه ی خودتون دائم بغل هم باشید اگر مادرتون گفت چرا

من کجا بخوابم؟ کمش کن! اینا غر زدنه و از جواب مادرتون که گفتن دو شب پیشش خوابیدی یعنی دیگه حضور شم ...

خب بنده خدا چیکارکنه پرسیده کجا بخوابم چون اگر بدون پرسیدن نیرفته پیش همسر شرعی و قانونیش میخوابیده هم مادر گرامی نق میزده، تو هال هم ک صدا نمیزاشته بخوابه

منصفانه قضاوت کن

بعدم عقد هستن این اداها چیه

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫