2777
2789

خانوم های عزیز 

من به عنوان یک دوست یه خواهر میخوام یه توصیه ای بکنم اگه دوست دارین لابیاپلاستی کنین به هر دلیلی زیبایی ،درمانی و ...لطفا لطفا برین جاهای خوب به خاطره هزینه کم خودتون رو دست هرررر کسی نسپرید این خانوم با هزینه کم لابیاپلاستی انجام میدن اما عملااا هیچ کاری نمیکنن و واقعا فقط پولتون رو از دست میدین گول تبلیغات رو نخورید من خودم انجام دادم اما به درد نمیخوره و دیگه هم بابت ترمیمش نه پول دارم نه جون اضافی کاری میخواین انجام بدین برین جای خوب انجام بدین هزینه کنین که دوباره کاری براتون نشه از کلیتیک لویال که تو گاندی هست بیخودتر نداریم صرفا پرسنل خوش اخلاق گذاشتن که جوابتون رو بدن و سما هم حس خوب بهتون دست میده اما در عمل صفرن واقعا دلم میسوزه برای پولم و گعتم این تجربه رو به اشتراک بذارم که اگه دنبال دکتر خوب هستین به هیچ وجه ایشون رو انتخاب نکنین..

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من لابیاپلاستی انجام دادم ۸ میلیون تابستون تخفیف گذاشته بود

خب چرا راضی نیستی وازکجا متوجه شدی کارش بده

قیامت بی حسین معنا نداره 🖤درآرزوی کربلاتم یاحسین 🌹🌹

مگه اونجای همسراتون پیکر تراس و بلوریه که میرید خودتون رو اینجور بذبخت میکنید

بابا به این چیزا نیست تو همین اینستاگرام چند تا بلاگر دختر با معلولیت ازدواج کردند 

دختره با ی عده بزرگ تو صورتش ازدواج کرده دو تا هم بچه داره اصلا آدم اذیت میشه تو روش نگاه کنه بنده خدا رو

به این چیزا نیست دوستان روی سخنم کلی هست عزیزم و مخاطب خاص نداره

ای کاش قبل اینکه بری یه مشورت اینجا میگرفتی .دکتر خوب معرفی میکردم برات

میشه الان معرفی کنین؟چون این خانوم دکتر کاری نکردن فقط برای بار دوم فکر کنم خطرناک باشه..منم چون دلم برای مردم میسوزه این رو گذاشتم چون الان با این اوضاع اقتصادی خدا رو خوش نمیاد که کسی اینجوری از مردم سواستفاده کنه

مگه اونجای همسراتون پیکر تراس و بلوریه که میرید خودتون رو اینجور بذبخت میکنید بابا به این چیزا نیست ...

عزیزم شما درست میفرمایین اما من خودم علاوه بر اینکه از ظاهرش راضی نبودم از نظر سلامتی هم برام مشکل ایجاد کرده بود..

میشه الان معرفی کنین؟چون این خانوم دکتر کاری نکردن فقط برای بار دوم فکر کنم خطرناک باشه..منم چون دلم ...

بله عزیزم 

خانم اکرم عربلو 

تهران 

میدان هفت حوض گلبرگ غربی پلاک۵۹ midwifery&gynaecologist

جاااااانه عمت لایک نکن !