2777
2789
عنوان

خانومای باردار بیاید کمک🤢🤢🤮🤮

163 بازدید | 26 پست

من نزدیک ۸هفتمه قبلا فقط عوق میزدم🤢گلاب به روتون ببخشید معذرت میخوام الان فقط بالا میارم هرچی میخورم 

گشنمه دلم داره ضعف میره  یه راهکاری بگید توروخدا بند بیاد 😭😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

صبح که پامیشی قبل از اینکه از رختخواب بیای بیرون یه چیز خشک بخور مث بیسکوییت یا ساقه طلایی

بعدم برو دکتر تغذیه دستور غذایی بهت میده خیلی کم میشه

البته تا حدی طبیعیه سعی کن از هر لحظت لذت ببری و به اون کوچولو فکر کن

لطفا اگر نظری از من خوندی حتما و حتما عقل خودت را اولویت بذار. من فقط بخش کمی از ماجرا را شنیدم و تو بخش زیادی از آن را دیدی.                                                                         از صمیم قلبت از خدا بخواه اون همه چیز را با جزئیات میدونه. همه چییییزو ......                                                              پس بهترین یاری دهنده خودشه.                          

یچیز ترش بخور . من ۱۰ هفتمه تا الان یبارم بالا نیوردم یکم شاید بعضی وقتا حالت تهوع خفیف داشته باشم ...

خوش به حالت دره یخچال و باز میکنم بالا میارم

اصلا سر همین تهوع فهمیدم باردارم

ادم خیلی شکموییم میدیدم از همه چی بدم میاد

خوش به حالت دره یخچال و باز میکنم بالا میارم اصلا سر همین تهوع فهمیدم باردارم ادم خیلی شکموییم مید ...

قلب بچت تشکیل شده ن؟

ضربانش چند بود؟

ای بابا خیلی بده من سالمم اصلا حس نمیکنم باردارم تنها بدیم اینه دو هفته دندون درد شدید دارم عفونت لثه فقط دردم اینه ک سر دردمم بخاطر همونه .

ما معنی صبریم ک ایوب نداند.