2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگم میریزه یا کافیه😅

۶ ماهگی هلو میشه

لطفا اگر نظری از من خوندی حتما و حتما عقل خودت را اولویت بذار. من فقط بخش کمی از ماجرا را شنیدم و تو بخش زیادی از آن را دیدی.                                                                         از صمیم قلبت از خدا بخواه اون همه چیز را با جزئیات میدونه. همه چییییزو ......                                                              پس بهترین یاری دهنده خودشه.                          

قدیمی ها میگن آرد بزنین ..بعضی ها میگن خمیر درست کن بمال....ما که کاری نداشتیم یکم بزرگتر بشه اونا از بین می‌ره ....بعضی بچه ها هم اگه پدر مادر پیشونی پر مو دارن اینجوری ان

معتاج دعا خیرتونم.یه صلوات بفرستید لطفاً.‌.  تا کفش کسی رو پات نکردی در مورد راه رفتن اش قضاوت ..نکن ..

از بین بردن موی پیشانی نوزاد😵😵😵😵😳😳😳😳

می ریزه ولی حتی اگه بمونه هم هیچ کاری قطعا هیچ کاری تا بزرگ بشه

آقایون سایت برادرای من درسته که شما دست فرمون خفنی دارین ولی خواهشا درست برونین.  به همدیگه رحم کنین به بچه ها پیرمردها و پیرزن هاکه از خیابون رد میشن. فکر کنین نزدیکان خودتونن.به اونایی که یهو میپیچین جلوشون به اون بدبختیکه از همه جا بی خبر از روبرو میاد.  بعضی از خودروسازها بهمون رحم نمیکنن لااقل خودمون به خودمون رحم کنیم.  خیلی  زیاد شده این راننده هایی که زیگزاکی و خطرناک می رن.  دیگه دلخوشیمون یه مسافرته تو این اوضاع.   اونم باید هی تصادف ببینیم هی نگران جونمون باشیم؟  انصاف داشته باشین رحم کنین شما رو به هرکی اعتقاد دارین.

من از دکترش پرسیدم گفتم اینا خیلی خوبه یه نوع پوشش هس که از محافظت میکنه ،گفت اصلا دستکاریش نکن بمرور که ت‌پل شدن و شکل گرفت چهرشون کلا میریزه

چون که خدا همه چیز را دید‌ و کاری نکرد...من یه سوال دارم از اون بالایی؟واس حاطره چی آفریدی؟نونت کم بود؟آبت کم بود؟مشتی تو با اون همه قدرت و عظمت،دبدبه و کبکبه ،یه حال خوش به ما نمیرسید؟چجوری دیگه ازت باس بخوایم؟که خساست نکنی؟مشتی پشتتو کردی به ما انگار پیاز خوردیم،کجایی تو پس ؟خالق بی نیاز؟
میخوای وکس کنی؟  خدا وکیلی مگه قرار نبود بچمون رو هرجووووری که هست بپذیریم؟ حالا پیشونی با مو ...

درسته نه من فدایی دخترم میشم من حتی دست تنهام کم خواب شدم بخاطر وجود دخترم دارم تلاشمو میکنم که احساس نکنه تنهایی یا اذیت نشه بقرآن اونجوریم‌نیستم😭 من فدایی دخترم میشم اصلا استراحت نکردم از وقتی زایمان کردم 

درسته نه من فدایی دخترم میشم من حتی دست تنهام کم خواب شدم بخاطر وجود دخترم دارم تلاشمو میکنم که احسا ...

دختر کاری نکنیا 😱😱

با احترام درخواست دوستی نمی‌پذیرم   

عزیززززززم، خدا حفظش کنه 

یهویی چقد دلم ی نوزاد کوچولو تو بغلم خواست🤩😍

و خدایی که ب شدت کافیست، وزن شروع ۶۸ وزن هدف ۵۸        من خودمو خیلیییی دوست دارم