2777
2789
عنوان

برای موی خشک مجعد چه راه حلی دارید؟

1130 بازدید | 16 پست

بچه ها یه چیزی معرغی کنید موهام هم مجعده خم خیلی خیلی خشکه،ن م کننده اکتیو هم میزنم تاثیری نداره

‎متاسفانه یه عده هنوز نمیدونن‎ احترامی ک بهشون میذاري از ‎شخصیت خودته نه کمالات اونا!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی مهمه که موی مجعد رو وقتی تو حموم هستی و خیسه,شونه بزنی

چون وقتی خشک بشه به شدت شکننده میشه,سعی کن حین شونه زدن از نرم کننده مو هم استفاده کنی تا به ریشه موهات فشار وارد نشه...

بعد از خشک کردن و وقتی هنوز نمناک هستن روغن نارگیل بزن و بزار خشک بشه

ماسک موی خوب یا نرم کننده خوب نمیشناسید؟ همش به هم گره میخوره،خواهش میکنم اگه موهاتون نرم و لخته پیشنهاد شامپو هایهخدتو ندع

‎متاسفانه یه عده هنوز نمیدونن‎ احترامی ک بهشون میذاري از ‎شخصیت خودته نه کمالات اونا!
خیلی مهمه که موی مجعد رو وقتی تو حموم هستی و خیسه,شونه بزنیچون وقتی خشک بشه به شدت شکننده میشه,سعی کن حین شونه زدن از نرم کننده مو هم استفاده کنی تا به ریشه موهات فشار وارد نشه...بعد از خشک کردن و وقتی هنوز نمناک هستن روغن نارگیل بزن و بزار خشک بشه

اتفاقا نرم کننده میزنمو تو حموم شونه میکنم ولی بلور کن یه رب تا بیست دقیقه از وقتمو میگیره 

ماسک موی خوب یا نرم کننده خوب نمیشناسید؟ همش به هم گره میخوره،خواهش میکنم اگه موهاتون نرم و لخته پیشنهاد شامپو هایهخدتو ندع

نرم کننده و ماسک موی فولیکا نسبت به قیمتش خیلی خوبه

شامپو نرم کننده و ماسک موی اورال عااالی

پیمانی که در طوفان با خــــــــــدا می بندی، در آرامش فراموش نکن!🙂

شامپو کلیر مردونه سورمه ایه

دل تنها عضوی است که با نگاه لمس می شود......