2777
2789

نه عزیز چه کاریه، بشین خونه، کارهای سنگین و جاهایی که خدایی نکرده ممکنه واست سخت باشه نرو، مثل اینکه جنین تو شکم دارید، با این بارداری های سخت این دوره، دور از جونت، بزار بسلامتی 9 ماه طی کنی، بعد هرجا خواستید برید

بَعضی اَز نَشدنهای زندگیــت رو بزار بِحساب اینکه اگر میشدن خیلی بَد میشد،پس به خُــــدا اِعتماد کُن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه قبل بارداری میکردی اسکال نداره ولی اگه نه نرو، من تو بارداری هم باشگاه هم کوه

اره ۴سالی بدنسازی کار میکنم الان سبکش کردم هر هفته هم‌ میرفتم کوه الان خیلی وقته نرفتم

نه عزیز چه کاریه، بشین خونه، کارهای سنگین و جاهایی که خدایی نکرده ممکنه واست سخت باشه نرو، مثل اینکه ...

نمیدونم واقعا افسرده شدم قبل بارداری هفته یکبار کوه میرفتم دوبار استخر 

نمیدونم واقعا افسرده شدم قبل بارداری هفته یکبار کوه میرفتم دوبار استخر 

عزیز الان شرایط فرق میکنه، خودتو سرگرم کن تا بسلامتی بگزرونی این روزها رو، مراقب خودت و بچه باش، منم دعا کن خیلی، فیلم ببین، برو خونه مادر خواهر، بگو بیان پیشت، برا نی نی قصه بگو، براش حرف بزن، بهش بگو منم دعا کن تا خدا بهم یه فرشته مثل خودش بده 

بَعضی اَز نَشدنهای زندگیــت رو بزار بِحساب اینکه اگر میشدن خیلی بَد میشد،پس به خُــــدا اِعتماد کُن
اگه قبل بارداری میکردی اسکال نداره ولی اگه نه نرو، من تو بارداری هم باشگاه هم کوه

سلام عزیزم منم یکسالع کوه میرفتم و قله ۳هزاری و ۴ هزاری .الان دو هفته اس فهمیدم باردارم و تو بارداریم هم کوه و هم قله رفتم .فراموش کردم از دکترم بپرسگ میتونم بازم برم کوه یا نه ؟شما کوه میرفتی مشکلی برات پیش نیومد؟