2777
2789
عنوان

نظرتون مثبته یا چی؟📸

| مشاهده متن کامل بحث + 290 بازدید | 24 پست
ممنونم شاید ۴ قطره اینا ریختم اره راس میگی  پس فردا یکی دیگه میزنم ولی خیلی دوس دارم دلم خوش ب ...

اره میدونم چی میگی ولی سعی کن واقع بین باشی چون وقتی منفی میشه خودت بیشتر اذیت میشی. منم یه ماه همینجوری بودم بعد که پریود شدم خیلی حالم بد شد

خوش ب حالت دلشو داری من از همون اولم ن دل بیبی داشتم ن از مایش خیلییییی حس بدیه وقتی منفی میبینی دوس ...

دعا میکنم تو این ماه عزیز هر چی زودتر دامنت سبز بشه

مشکل خاصی دارین نمیشه؟

اخه تست هم نزنم دلشوره میگیرم استرس میوفتم

اگه عقل و شعور رو میتونستم واسه بعضیا بخرم باور کن جف چشامو میفروختم براشون یکم مغز میخریدم🫡

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره میدونم چی میگی ولی سعی کن واقع بین باشی چون وقتی منفی میشه خودت بیشتر اذیت میشی. منم یه ماه همین ...

نه خودم ک گفتم تا دکتر ساک بارداری رو تو سونو نبینه باور نمیکنم ولی دوس دارم ذره ای نور امید باشه چون فقط این ماه لک بینی داشتم امید هام بیشتر شده

اگه عقل و شعور رو میتونستم واسه بعضیا بخرم باور کن جف چشامو میفروختم براشون یکم مغز میخریدم🫡
دعا میکنم تو این ماه عزیز هر چی زودتر دامنت سبز بشه مشکل خاصی دارین نمیشه؟ اخه تست هم نزنم دل ...

ممنون گلم همچنین شما 

پلی کیستیک بودم درمان شدم دیگ نمیدونم چرا نمیشه فک کنم ازین دوسال یه سالو نیم بدون مشکل بودم نشد

خب بچها منم به ارزوم رسیدم بلخره بیبیم مثبت و باردارشدم(مامان دوتا فرشته کوچولو)ولی خب تو هفته های پایین قبل از شنیدن صدای قلبشون خدا اونارو ازم گرفت🙂ولی ناامید نمیشم اونا بااومدنشو امید زندگی رو ب قلب من اوردن من بازم تلاشمو میکنم شمام برام دعا کنید 🙏♥️♥️🙂۱/۲/۰۳ من ددباره مامان شدم🥺
بزارش زیر شیر لوله ، احتمالا خط اصلیش در میاد اون پخش شدگی هم ازبین میره

چقدر جالب اصلا نشنیده بودم ممنونم

بزارش زیر شیر لوله ، احتمالا خط اصلیش در میاد اون پخش شدگی هم ازبین میره

تو این روزای عزیز برا من و دوستانی که منتظرن مثل شما دو خط پررررنگ بیوفته رو بی بی دعا کن شما تو دلت نی نی داری ایشالله به سلامت بغش بگیری عزیزم😍😻👌🏻

تو این روزای عزیز برا من و دوستانی که منتظرن مثل شما دو خط پررررنگ بیوفته رو بی بی دعا کن شما تو دلت ...

ممنون عزیزم انشاالله،  انشاالله قسمت همه منتظرا ،تواین روزای مبارک خدا دلتونو شاد کنه🤲😍💕