2777
2789
عنوان

نظرتون مثبته یا چی؟📸

274 بازدید | 24 پست

این ماه لتروزول مصرف کردم و ۶تا امپول از اون دور نافی ها و ازاد سازی تخمک با فولیکول های ۱۷-۱۸ که ۱۴ روز از اخرین آمپول میگذره و ۳ روز از موعدم تقریبا یه هفته پیش هم لک بینی قهوه ای داشتم و بعد اون ۴ تا بی بی زدم منفی بود (قبل موعدم-ویکیش روز اولش موعدم بود)

امروز صبح گفتم بزنم الان اینجوریه میشه لطفا نظر بدین؟

اگه عقل و شعور رو میتونستم واسه بعضیا بخرم باور کن جف چشامو میفروختم براشون یکم مغز میخریدم🫡

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فک کنم خرابه 

یکی دگ بزن 

چندوقت اقدامی؟

منم ابن ماه لتروزول خوردم با ۸ تا امپول دور ناف و دوتا ازاد سازی از موعدم میگذره ولی دل بیبی چک ندارم

خب بچها منم به ارزوم رسیدم بلخره بیبیم مثبت و باردارشدم(مامان دوتا فرشته کوچولو)ولی خب تو هفته های پایین قبل از شنیدن صدای قلبشون خدا اونارو ازم گرفت🙂ولی ناامید نمیشم اونا بااومدنشو امید زندگی رو ب قلب من اوردن من بازم تلاشمو میکنم شمام برام دعا کنید 🙏♥️♥️🙂۱/۲/۰۳ من ددباره مامان شدم🥺
فک کنم خرابه  یکی دگ بزن  چندوقت اقدامی؟ منم ابن ماه لتروزول خوردم با ۸ تا امپول دور نا ...

اخه اولش اینطور نیوفتاد یه خط خیلیییی کمرنگ بود که احساس میکردم توهمه هیچ وقتتت تو این ۷ ماه اقدامی کردم اینجور نیوفتاده بود

اگه عقل و شعور رو میتونستم واسه بعضیا بخرم باور کن جف چشامو میفروختم براشون یکم مغز میخریدم🫡
اخه اولش اینطور نیوفتاد یه خط خیلیییی کمرنگ بود که احساس میکردم توهمه هیچ وقتتت تو این ۷ ماه اقدامی ...

خوب ی کار کن برو از بده

خب بچها منم به ارزوم رسیدم بلخره بیبیم مثبت و باردارشدم(مامان دوتا فرشته کوچولو)ولی خب تو هفته های پایین قبل از شنیدن صدای قلبشون خدا اونارو ازم گرفت🙂ولی ناامید نمیشم اونا بااومدنشو امید زندگی رو ب قلب من اوردن من بازم تلاشمو میکنم شمام برام دعا کنید 🙏♥️♥️🙂۱/۲/۰۳ من ددباره مامان شدم🥺
خوب ی کار کن برو از بده

تا حالا دوبار رفتم که بخاطر جوگیر شدنم زود رفتم و منفی شده و به چشم دیدم که همسرم زده تو ذوقش بعدش دیگه قسم خوردم تا بی بی مثبت نشون نده یا مشکوک نباشه نمیرم

ادرار زیاد ریختی پخش شده غلط نشون میده. دو سه قطره ادرار کافیه

ممنونم شاید ۴ قطره اینا ریختم اره راس میگی 

پس فردا یکی دیگه میزنم ولی خیلی دوس دارم دلم خوش باشه واسه این تست

تا حالا دوبار رفتم که بخاطر جوگیر شدنم زود رفتم و منفی شده و به چشم دیدم که همسرم زده تو ذوقش بعدش د ...

خوش ب حالت دلشو داری من از همون اولم ن دل بیبی داشتم ن از مایش خیلییییی حس بدیه وقتی منفی میبینی دوساله اقدامم کلا دوسه بار از جهارپنچ بارم بیبی زدم 😮‍💨😮‍💨😮‍💨

الان دلم میخواد مثبت باشه دیگه خسته شدم اگ امتحان بودتاوان بود هرچی بود دوسال پس دادم چقد تو خواب ذوق کنم بیدار ک شدم از زندگی ناامید شم 

همون بارهاییم ک از دادم تو اوجججج امیدواری بود نمیدونم اون خدای ک اینقد مهربونه چطور دلش میاد بندش اینقد بشکنه کاری نکنه