2777
2789

دیروز عصر یه بحثی بینمون پیش اومد قبل از اینکه حل بشه رفت مهمونی شب برگشت خوابید امروزم از وقتی بیدار شد مهمونی داشتن کلا نیومد با من حرف بزنه دو شبه دارم با گریه میخوابم حالم خیلی بده کاش هیچ وقت این آدم نمیومد تو زندگیم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

هعییی منم امشب با نامزدم بحثم شده البته هرشب وضعیتمون همینه دو شب قهر بودیم امروز صبح آشتی کردیم الان قهر کردیم دوباره بش میگم با این وضعیتی ک داریم طلاق بگیریم بهتره میگه پیشم بودی میزدمت ک خون بالا بیاری خسته شدم کی می‌گفت ازدواج کردن با دوس پسر خوبه😓🤦🤦💔

همون قدر باش که هستن برات🌆(سارن)تنها اسلحه صلح تفنگ اب پاچاست🔫( شایع)نزار تویه دلت سردی بشینه گل من🥀(خلصه)پخش و پلا تویه ذهن منی🧠(معین z)دلم تنگه واسه تو ارع شدیداً مثل تو ارع ندیدم(آرمینم)😻سلامتی عشقم بی معرفت ولم کرد سلامتی اونی که تنها هندلم کرد😌(تاک دوون)لیلا لیلا آهای فرشته مغرور(الجان)😈هر دفعه میگذره الکله میپره(امین)🍻برچی اوضارو پیچیده کنیم دوسم داری منم میخوامت کلی(تی ام)🫶قربون دلت ای وای ای وای ای وای که بر خورده بهت(زینعلی)🤭♥️

هعییی منم امشب با نامزدم بحثم شده البته هرشب وضعیتمون همینه دو شب قهر بودیم امروز صبح آشتی کردیم الا ...

ما هم چند روزه همش بحث داریم با اینکه مقصر همش خودشه ولی میگه تو شلوغش میکنی الانم که دو شبه دیگه منو کلا نادید گرفته

همش استرس و بحث 

اخخخ دقیقا🙂💔🤦

همش سردردم دارم دیوونه میشم 

همون قدر باش که هستن برات🌆(سارن)تنها اسلحه صلح تفنگ اب پاچاست🔫( شایع)نزار تویه دلت سردی بشینه گل من🥀(خلصه)پخش و پلا تویه ذهن منی🧠(معین z)دلم تنگه واسه تو ارع شدیداً مثل تو ارع ندیدم(آرمینم)😻سلامتی عشقم بی معرفت ولم کرد سلامتی اونی که تنها هندلم کرد😌(تاک دوون)لیلا لیلا آهای فرشته مغرور(الجان)😈هر دفعه میگذره الکله میپره(امین)🍻برچی اوضارو پیچیده کنیم دوسم داری منم میخوامت کلی(تی ام)🫶قربون دلت ای وای ای وای ای وای که بر خورده بهت(زینعلی)🤭♥️

ما هم چند روزه همش بحث داریم با اینکه مقصر همش خودشه ولی میگه تو شلوغش میکنی الانم که دو شبه دیگه من ...

همیشه مقصر اونان ولی ماها بیشتر غصه میخوریم و عذاب میکشیم چطوری میتونن انقد بی تفاوت باشن آخه 

چقدر خوبه ازدواج سنتی با شناخت کافی  خیالت راحت حتی نمیترسی ازت ناراحت بشه😅

هعیییی خواهر چی بگم والا کم آوردم دیگه🤦🙂