2777
2789

سلام نماز روزه هاتون قبول باشه

این کار رو انجام بدید خیلی مجربه

اگر نجف و کربلا می‌خواید

شب قدر ۴۰ مرتبه 

آیه‌ی ۳۵ سوره نور رو بخونید

و از امام رضا امضا بخواید…

به نقل از آقای جوادی آملی

🍃

التماس دعا دارم از همگی. ان شاالله زیر سایه پر مهر حضرت زهرا(س) زندگی کنید عافیت دو دنیا نصیبتون بشه.

شهید همت: {در زمان غیبت اطاعت محض از ولایت فقیه داشته باشید.} دوستانی که‌‌ میخواید نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀

خدا خیرت بده عزیزم 

سلامت باشید🙏

شهید همت: {در زمان غیبت اطاعت محض از ولایت فقیه داشته باشید.} دوستانی که‌‌ میخواید نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام عزیزم من تاپیک پیاده روی اربعین رو خوندم دارم تحقیق میکنم راجع ب این سفر معنوی ک ب تاپیک شما رسیدم خیلی عالی بود توضیحاتتون من سوالای بیشتری دارم چون برا اولین بار میخوام امسال برم میشه ب سوالاتم جواب بدین :؟ ممنون میشم خواهر

سلام عزیزم من تاپیک پیاده روی اربعین رو خوندم دارم تحقیق میکنم راجع ب این سفر معنوی ک ب تاپیک شما رس ...

سلام خواهر جان حتما، برای زائر امام حسین(ع)هر کاری از دستم بربیاد باید انجام بدم سوال جواب دادن که چیزی نیست

تاپیک رو هم زده بودم که به سوالات جواب داده بشه متاسفانه نینی یار به دلایل نامعلوم اومد قفلش کرد

ممنون عزیزم اجرت با امام حسین(ع) اینجا بپرسم یا پیوی؟ 

هر جا راحتین برای من فرقی نمیکنه، اینجا هم میتونین بپرسین شاید سوال یک نفر دیگه هم باشه

هر جا راحتین برای من فرقی نمیکنه، اینجا هم میتونین بپرسین شاید سوال یک نفر دیگه هم باشه

من دوس دارم تنها برم ک حال و هوای خودمو داشته باشم شما ک مشرف شدین و تجربه زیارت دارین بنظرتون برا دختر مجرد تنهایی سخت نیست چ توصیه ای دارین ؟ مثلا تو موکب و خونه هایی ک زائر اسکان میدن فقط زائر کاروانی رو راه میدن یا تنها باشی هم قبول میکنن؟ 

از لحاظ هزینه سفر فقط کرایه خرج میشه واسه غذا و اسکان ک پولی خرج نمیشه کلا صلواتیه درسته؟ من سوال زیادی دارم میشه هرچی میپرسم دقیقا ب همون جواب بدین ک برام جا بیفته ممنون میشم عزیزم

اگه از کالسکه بچه واسه حمل کوله(نه بچه) و وسایل استفاده کنیم راحته سخت نیست همش روندن کالسکه؟ یا همون کوله بندازیم بهتره؟ 

سلام خواهر جان حتما، برای زائر امام حسین(ع)هر کاری از دستم بربیاد باید انجام بدم سوال جواب دادن که چ ...

اگر بخواییم زیر چادر ازینا ک جلو بسته اند و مخصوص اربعین لباس نپوشیم فقط ی تاپ و شلوارک بپوشیم بخاطر گرما از رو چادر معلومه ک لباس بلند تنمون نیست یا مشخص نیست؟

شما تجربه با چ چادری داشتین راحت بوده و در عین حال پوشش خوب و با کوله خوب بوده؟ چند دست لباس ببریم دوتا یا بیشتر؟

اگه با خودمون دارو ببریم گیر میدن و غیر قانونیه؟ آخه بعضی داروها مصرفیه ک لازمه و بعضیاشونم مثل مسکن ها شاید لازممون بشه.