2777
2789
عنوان

شب قدر

481 بازدید | 32 پست

سلام دوستان

امشب اکه خدا اجازه بده؛ یک بخشی رو شروع به دعا برای دیگران اختصاص میدم

🖤من تمام اموات رو نام میبرم و براشون یو سوره کوچیکی میخونم؛ لطفا نام امواتی که دارین رو بگین من اون‌ها رو شخصا نام ببرم و خوشحال بشن

🖤 اگه برای هر فردی که در این عالم مادی هست دعا میخواین؛ نام ببرین من براشون دعا میکنم فقط نام واقعی شخص رو بگین

دوستان لطفا افرادی که نام میبرین رو بگین این عده اموات هستن یا افراد زنده 🌺

طلب دعای خیر برای همه دوستان🌺

در عوض این‌ها، یک صلوات به نیت من بفرستین

خدایا من چشمام میبندم و تو زندگیم رو با رنگ‌های خودت نقاشی کن😍💫

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای شادی روح ماهرخ.محمد.عزیز.

سلامتی دخترم و خوشبختیش

برای بچه دار شدن داداشم

برای اینکه شوهرم اخلاقش خوب بشه

خدا را قسم میدم به آبروی زینب مشکلم را حل کنه تا با دخترم به خوشبختی برسیم ..لطفا واسه حفظ آبروم و سلامتی دخترم دعا کنید محتاج دعام ..خدایا خودت هم قاضی هم شاهدم باش ..تو که از همه چی خبر داری .نزار با تهمت هاش دل من و دخترم خون بشه.به حضرت رقیه قسمت میدم کمکمون کن..

الهم عجل لولیک الفرج

الهی که همه خونه دارشن

الهی که دامن همه سبز شه

الهی پدری شرمنده بچش نشه

الهی مادر بی بچه نشه

الهی بچه ای بی مادر نشه

الهی جوونا ازدواج کنن

الهی همه برن کربلا

الهی کسی بی کار نباشه

الهی امیدی نا امید نشه

الهی دلی شکسته نشه

الهی مریضا شفا بگیرن

الهی مریضای سرطانی و پروانه ای درد نکشن

الهی کنکوری ها قبول شن

الهی زیارت نصیب همه بشه

امین

لطفا به اسم کاربریم م دعا گنید

یا علی....خانما درخواست دوستی میدید قبلش تو یکی از تاپیکام کارتون رو بگید که رد نکنم...تاپیک اولم همیشه بازه هر کس بخواد میتونه اونجا کامنت بذاره.....به حق شهدای کربلا اللهم عجل لولیک الفرج 🌱

صلوات فرستادم برات سوره قدر هم خوندم

ان شاالله حاجت روا شی

برای فاطمه دعا کن(فوت شده)

برای خودم هم دعا کن اسمم مریم هست خیلی توی شرایط بدیم از خدا بخواه یا نجاتم بده یا منو ببره پیش خودش دیگه تحمل شرایطم رو ندارم

ممنون میشم برای انجام شدن نیت خیری که دارم صلوات بفرستید♥️

اتفاقا سالگرد فوت بابام هست منم برای امواتت 100 صلوات میفرستم عزیزم برای بابام فاتحه میخونی لطفا

حمید فرزند غلامرضا

صفیه و معصومه و حسن و غلامرضا مادربزرگ پدربزرگ هام هستن 

من به دستهای خدا خیره شدم معجزه کرد.میشه برای ازدواجم تا آخر امسال دعا کنید🥰

برای شادی روح ماهرخ.محمد.عزیز.

سلامتی دخترم و خوشبختیش

برای بچه دار شدن داداشم

برای اینکه شوهرم اخلاقش خوب بشه تهمت نزنه دلش صاف بشه.....انشالله حاجت روا بشی خیر ببینی

خدا را قسم میدم به آبروی زینب مشکلم را حل کنه تا با دخترم به خوشبختی برسیم ..لطفا واسه حفظ آبروم و سلامتی دخترم دعا کنید محتاج دعام ..خدایا خودت هم قاضی هم شاهدم باش ..تو که از همه چی خبر داری .نزار با تهمت هاش دل من و دخترم خون بشه.به حضرت رقیه قسمت میدم کمکمون کن..
من اسمم ساراست. چند سال درگیر بیماری ام ممنون میشم دعا کنی. خداوند عاقبت بخیرت کنه

سارای عزیزم

ان‌شاءالله حضرت عباس دست به سر و صورتت بکشه و رخت عافیت به تنت بکنه

من از خدا میخام به لطف و بزرگی‌ که داره، این شب ها دل خودت و خانوادت شاد کنه

بدوارثین بی وارثین ،،، پدر بزرگان و مادر بزرگانمان خاله ی عزیزم ،،پدر شوهر و مادر شوهرم دخترم مریم ،،،،منم برای سلامتی و خوشبختی استارتر و کاربران عزیز این تاپیک صلوات میفرستم 

قبرامام حسین علیه السلام دریست ازدرهای بهشت،😍❤️😍❤️😍❤️😍
صلوات فرستادم عزیزم. ممنون برای فاطمه دعا کن. زنده هست

از خدا امشب به حق فاطمه‌ی دو جهان که هم نام ایشون هستن؛ خوشبختی و سلامتی وارد زندگی فاطمه خانم بکنه

مشکلاتی که گره کور دارن رو باز کنه و جوری دلتون شاد بشه که شیرینی شادی پخش کنین