تروخدا شما که دلتون پاکه برا مریضم دعا کنید که خدا به جوونیش رحم کنه و یه نظری به حال ما بندازه که به شدت تو این روزا به یه معجزه محتاجم
حاجت روا باشید
از طایفه نوریم، ما تیره نمیمانیم. آواز غم دل را با قهقهه میخوانیم. اگر هزاران بار دیگر به دنیا بییام ،هزاران بار دیگر و با هزاران زخم از پا در آیم ، و هزاران حق انتخاب داشته باشم ،اگر از من بپرسند عشق یعنی چه هزاران بار فریاد خواهم کشید وطن. به قول عزیز قلبم انسان بدون آزادی هیچی نیس❤❤
بی تو ثانیه هایم بوی دلتنگی میدهد🙂💔 #بهیادتم:)#سیاه ترین قلب ماله منه🙃💔#برگرد قلبم🙂🚶🏻♀️خدایا علیمو برگردون🙂داستان زندگیمون مثله فرهاد بود ولی هیچ کجاش شیرین نبود🥃
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
[QUOTE=333603186]توروخدا دعا کنید عشقم آزاد شه ب هم برسیم [/QUOT
امیدوارم عزیزم امیدوارم اما دعا های من که به درگاه الهی مستجاب نمیشه
از طایفه نوریم، ما تیره نمیمانیم. آواز غم دل را با قهقهه میخوانیم. اگر هزاران بار دیگر به دنیا بییام ،هزاران بار دیگر و با هزاران زخم از پا در آیم ، و هزاران حق انتخاب داشته باشم ،اگر از من بپرسند عشق یعنی چه هزاران بار فریاد خواهم کشید وطن. به قول عزیز قلبم انسان بدون آزادی هیچی نیس❤❤
برا سلامتیشون حمد میخونم اگر براتون مقدوره برا بیمار جوون ما ام دعا کنید از ۲ اسفند تو کماست و الان ...
حتما عزیزم خدا همه ی مریضا رو شفا بده😭😭
[QUOTE=333603186]توروخدا دعا کنید عشقم آزاد شه ب هم برسیم [/QUOT امیدوارم عزیزم امیدوارم اما دعا ها ...
ایشالله هرچی از خدا میخوای بهت بده
بی تو ثانیه هایم بوی دلتنگی میدهد🙂💔 #بهیادتم:)#سیاه ترین قلب ماله منه🙃💔#برگرد قلبم🙂🚶🏻♀️خدایا علیمو برگردون🙂داستان زندگیمون مثله فرهاد بود ولی هیچ کجاش شیرین نبود🥃