2777
2789

اوردینری حرف نداره و واقعا تاثییر گذاره سرم هاش ولی اکثرا اشتباه استفاده میکنن مورد داشتیم روزی سه بار رتینول میزده بعدشم نیاسینامید و...
این مدل مصرف کردن پوست و خراب میکنه 

و یا اینکه فیک میخرن 

البته اطلاع ندارن بندگان خدا و میگن اثر نداره البته این به خاطر اینه که فیکش خیلی خیلی خیلی زیاده و واقعا هر کسی متوجه نمیشه فرقشونو
این اکتیو های پوستی هم نباید با هم استفاده بشن دقت کنید خواهشا 

و گرنه اوردینری واقعا عالیه من خودم چندین ساله از چیز های مختلفش استفاده کردم

طبق یه ریز تجربه ای هم که دارم به هر کی برای هر مشکلی توصیه کردم و درست استفاده کرده نتیجه گرفته 

فقط سعی کنید حتما از جای معتبر بخرید 

من خودم قبلا یکی دو بار از پیج ها خریدم فیک بودن یکیشون که گردن نگرفت کلا پولم رفت اون یکی و مرجوع کردم 

الان دو سالی هست تقریبا از نمایندگی اوردینری میخرم

البته میدونم نمایندگی رسمی نیستن ولی همه جنساشون اصله مثلا کوزارکس و کلینیک و سیمپل و... هم دارن از اونا هم خریدم ازشون اصل بوده 

تو گوگل بزنید   اوردینری استور   میاره قیمت هاشونم واقعا خوبه 

ولی در کل مهم ترین چیز اینه که روتین درست داشته باشه ادم وگرنه هیچی فایده نداره 

امیدوارم به درد کسی بخوره تجربه ی من

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.