نذر کرده بودم روز نیمه شعبان حاجتمو بگیرم که به لطف خدا ،عیدیمو گرفتم
خدایا برام حفظش کن🙏🙏🙏🙏
20 اسفند 91 بار دگر لبخند خدا در تولد نوزادی نمایان و سپهر ، بزرگمرد کوچک ما متولد شد.خبر آمد فندقی در راه است💖خدایا مراقب فندق کوچولوم باش💓 اونو بهت سپردم🙏
20 اسفند 91 بار دگر لبخند خدا در تولد نوزادی نمایان و سپهر ، بزرگمرد کوچک ما متولد شد.خبر آمد فندقی در راه است💖خدایا مراقب فندق کوچولوم باش💓 اونو بهت سپردم🙏
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
با ریتم بخون😂
همه چی آرومه👏 نت من داغونه👏من چقد بدبختم👏دلم من ویرونه👏تشنه سیگنالم 👏از خودم مینالم👏منو نت بارون کن👏به چشات میبالم👏همه چی قاطیه 👏عشق من فاطیه👏من پر از دل دردم👏 نت من قاطیه👏من به لاین دل بستم 👏از گوشیم معلومه👏من چقد بدبختم👏همه چی داغونه👏تشنه ی سیگنالم👏منو سیرابم کن👏منو با اینترنت👏دوباره شادم کن👏بگو که اینترنت👏 تا ابد پا برجاس👏حالا ک برق عشق👏تو نی نی سایت پیداست
@ghatipateeee
من هر روز از هر لحاظ بهتر و بهتر میشوم ... من لایق بهترین ها هستم ^_^
http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1218273
برای حاجتم یه صلوات بفرست ممنونم
پناه
میبرم به خدا
از عـیبی که «امروز» در خود می بینم،
و «دیروز»؛
دیگران را به خاطر هـمان عیـب؛ ملامت کرده ام ...
محتاط باشیم؛ در «سرزنش»؛
و «قضاوت کردن دیگران».
وقتی؛
نه از «دیروز او» خبر داریم؛
نه از «فردای خودمان» ...
💕
عزیزم مبارکه .نی نی دوم بود؟منم نی نی دوم میخام .میخاستم ماه پیش اقدام کنم اما فولیکولم ریز بود منم دعا کن این ماه اقدام کنم
بله بارداری سومه
بهمن ماه سقط داشتم
یه پسر 4 ساله دارم
ایشالا که زودی نتیجه بگیری🙏