مسافرتاکسی بودم راننده گفت در چپ روبازنکن پیاده شدی منم حواسم نبود در چپ رو بازکردم درخورد به موتوری موتوری پرت شد زمین منم فرار کردم چون ترسیدم میخوام بدونم از نظر قانونی من مقصرم یا راننده تاکسی؟
چند بار گفتیم برو دکتر و پول بده امور خیریه خیالت راحت بشه هنوز تاپیک میزنی
خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزهگان»شادمان شوند. وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان! من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم 💔همین قدر تلخ💔.
چرا اینقدر تایپک میزنی درموردش عزيزم خودتو ناراحت نکن از عمد نبوده شما هم حواست نبوده
ننیخواد توجیه یادش بدی.عمدی نبوده ولی راننده بهش گفته از سمت چپ باز نکن.کرده زده به کسی چرا فرار کردیکی دیگه تاوان بده بعد این در بره اون راننده درگیر بشه.عجب
🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمامعشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷
یا وسواس فکری داری یا مردم آزاری که در هر دو صورت نیاز به تراپیست هست
در این مورد هم اگه درست گفته باشی مقصر شمایی واینکه شما که نمیتونی دوتا جمله ساده رو درک کنی یا بیرون نرو یا با اتوبوس برو که بقیه رو بیچاره نکنی چه راننده بگه چه نگه نباید از سمت چپ پیاده شی اینو بچه دو ساله هم میدونه
خنده را معنی سرمستی مکن آنکه میخندد غمش بی انتهاست