2777
2789
عنوان

دوستان متاهل یه سوال دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 702 بازدید | 39 پست
خانم لج نکرده فقط نمیخواد دکتر بره من میخوام بدونم برخورد درست آقا چی باید باشه

برخورد آقا کاملا نرماله مثل آدم میگه بیا بریم دکتر🤔

https://like.timefriend.net/17104097063508730

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ۳۲ سالمه سوال دوستمه ولی من خودم میگم یه مقدار حق داره خب مرد باید توجه کنه دیگه

زنده باشید، ببین عزیز مقایسه ی آقایون باهم اشتباهه

یکی هست با ناز و نوازش خانومش رو راضی میکنه

میبرتش دکتر و...

اما دیگری اصلا اهل ناز و...اینا نیست، 

شاید بشه گفت میریزه تو خودش خیلی چیزا رو

دوستتون اگر ب اخلاق همسرش کاملا آشناست

باید سریع حاضر بشه و بره دکتر

چون میدونه اهل ناز کشیدن نیست

شمااگرهمسرتون اینو بگه ناراحت نمیشید؟

چرا ناراحت کننده هست اما 

اینو بدون ادما بخصوص مردا حوصله درد و ناله بقیه را ندارن برا همین اینجور مواقع عصبی میشن ممکنه تند صحبت کنن 

من خودم مثلا دخترم به حرفم گوش نده بهش میگم باشه فقط اگر مریض بشی کشتمت واقعا که نمیکشمش یا دوست ندارم مریض شه عصبی میشم اینجور مواقع یا دارو شو نخوره ممکته بگم پس درد بکش

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏
من ۳۲ سالمه سوال دوستمه ولی من خودم میگم یه مقدار حق داره خب مرد باید توجه کنه دیگه

شما متاهلی?

دخترم زندگیمه  5سالشه دوباره باردارم دلم میخواد دخترم یه داداش داشته باشه 😍😍😍

آقایون مدل رفتارشون فرق داره

اغلب مثل خانما نیستن احساسی برخورد کنن و بخوان همدردی کنن

برای مشکلات راه حل میدن  و اینجوری توجه خودشونو نشون میدن

خب خانم چه توقعی داره اگر دکترم نمی خواد بره دیگه زیاد آه و ناله نکنه که اون مرد رو کلافه کنه

برای تعجیل در فرج امام زمان(علیه السلام)صلوات     ❤️اللّهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم❤️

دوستان ببخشید اینجا میگم من رابطه خوبی با مادرم نداشتم که ازش این سوالا بپرسم  من 17 سالمه و ی ...

تو ک اجبارش نمیکنی حتمن لذت میبره از این کارپس تو هم شل کن لذت ببر ولش

......خدایا ب توکل نام اعظمت.