fff12345678 مدیر استارتر عضویت: 1402/12/27 تعداد پست: 181 عنوان روز جمعهِ ماه رمضان برای امام زمان عجل الله دعای سلامتی و دعای فرج نخونیم؟ 137 بازدید | 22 پست سلام دوستای گلم اگر تونستید هر روز بخونید اگر نشد حداقل هر جمعه بخونید. به یاد امام زمان عجل الله باشید به یادتون خواهد بود. دعای فرج:(إِلَهِي عَظُمَ الْبَلاءُ وَ بَرِحَ الْخَفَاءُ وَ انْكَشَفَ الْغِطَاءُ وَ انْقَطَعَ الرَّجَاءُ وَ ضَاقَتِ الْأَرْضُ وَ مُنِعَتِ السَّمَاءُ وَ أَنْتَ الْمُسْتَعَانُ وَ إِلَيْكَ الْمُشْتَكَى وَ عَلَيْكَ الْمُعَوَّلُ فِي الشِّدَّةِ وَ الرَّخَاءِ اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ أُولِي الْأَمْرِ الَّذِينَ فَرَضْتَ عَلَيْنَا طَاعَتَهُمْ وَ عَرَّفْتَنَا بِذَلِكَ مَنْزِلَتَهُمْ فَفَرِّجْ عَنَّا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عَاجِلاً قَرِيباً كَلَمْحِ الْبَصَرِ أَوْ هُوَ أَقْرَبُ يَا مُحَمَّدُ يَا عَلِيُّ يَا عَلِيُّ يَا مُحَمَّدُ اِكْفِيَانِي فَإِنَّكُمَا كَافِيَانِ وَ انْصُرَانِي فَإِنَّكُمَا نَاصِرَانِ يَا مَوْلانَا يَا صَاحِبَ الزَّمَانِ الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ أَدْرِكْنِي أَدْرِكْنِي أَدْرِكْنِي السَّاعَةَ السَّاعَةَ السَّاعَةَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ يَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِينَ بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ الطَّاهِرِينَ 1403/01/10 | 14:30 11 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
0گل_برفی0 عضویت: 1402/09/24 تعداد پست: 24762 بعد از هر افطار و سحر یادتون نره:اللهم بارک لمولانا صاحب الزمان ❤ خدایا:عقیده مرا از دست عقده ام مصون بدار...... علی شریعتی
گل_بهار_۱ عضویت: 1402/12/29 تعداد پست: 1175 سلام گلم کار خوبی کردی تکلم کردی 🌹این کاربر در تاریخ ۱۴۰۴/۴/۱۰/۱۴:۴۶تعلیق شده است❤️🌹
گل_بهار_۱ عضویت: 1402/12/29 تعداد پست: 1175 گلم من هر روز میخونم خدا اون روز رو نیاره من بدون دعا کردن برای امام زمان روزمو تموم کنم من جونمم واسش میدم الهی فداش شم 🌹این کاربر در تاریخ ۱۴۰۴/۴/۱۰/۱۴:۴۶تعلیق شده است❤️🌹
fff12345678 مدیر استارتر عضویت: 1402/12/27 تعداد پست: 181 گلم من هر روز میخونم خدا اون روز رو نیاره من بدون دعا کردن برای امام زمان روزمو تموم کنم ... قبول باشه الحمدلله . ان شاءالله همیشه توفیق داشته باشیم بخونیم🌺
گل_بهار_۱ عضویت: 1402/12/29 تعداد پست: 1175 بعد از هر افطار و سحر یادتون نره: اللهم بارک لمولانا صاحب الزمان ❤ الهی درد بلاش به جونم بیوفته الهی فداش بشم 🌹این کاربر در تاریخ ۱۴۰۴/۴/۱۰/۱۴:۴۶تعلیق شده است❤️🌹
گل_بهار_۱ عضویت: 1402/12/29 تعداد پست: 1175 قبول باشه الحمدلله . ان شاءالله همیشه توفیق داشته باشیم بخونیم🌺 هروقت همچین تاپیک زدی یا همچین تاپیک دیدی تگم کن مرسی از لطفت خوشحالم کردی 🌹این کاربر در تاریخ ۱۴۰۴/۴/۱۰/۱۴:۴۶تعلیق شده است❤️🌹
fff12345678 مدیر استارتر عضویت: 1402/12/27 تعداد پست: 181 هروقت همچین تاپیک زدی یا همچین تاپیک دیدی تگم کن مرسی از لطفت خوشحالم کردی ان شاءالله حتما🌺🌺🌺🌺🌺
همونهمیشگی عضویت: 1401/08/18 تعداد پست: 6577 یا_مهدی# اللﮩـم_عجـل_لولیـڪ_الفـرج🌺# فرج مولا صلوات..اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم.