2777
2789

امروز به خاطر اینکه نمیخوام برم مسافرت همسرم  ازم دلخور شده.

آخه چرا ما باید برای یه دید و بازدید ساده انقدر تحت فشار باشیم، 

چرا باید این همه هزینه کنیم و حتی جونمون و تو جاده های ایران به خطر بندازیم بریم دیدن کسانی که میدونیم دوستمون ندارن، دم در منتظر ایستادن که خودشون و زندگی شون و توی چشم ما کنند و شروع کنند به عیب جویی از ما. آخه چراااا؟ 

چرا تعطیلات عید انقدر طولانیه، پس کی تموم میشن. 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه فامیل درجه یکن که مجبوری بری ولی با قدرت و متن سازی برو هرچی ایراد گرفتن تو هم بگیر از قبل کلی چیز تو ذهنت اماده کن

نمیشه که بافامیل درجه یک قطع رابطه کنی  بدون دلیل محکم

عزیزم راه گریزی نیست باید خودتو قوی کنی نمیشه صورت مسئله رو پاک کنی که

چطور قوی کنم آخه، یک مدت دارو هم خوردم الان نمیتونم اون داروی اعصاب بخورم چون با یه درمان دیگه تداخل داره. 😔😔😔😔

توهین رو هرگز نمیپذیرم 

اگه واقعا خیلی بهت توهین میشه نرو

اما سعی کن اعتماد به نفست رو تقویت کنی و بهشون اهمیت ندی 

🌥️من یه مشاورم،تو نی نی سایت بی هیچ چشم داشتی بهتون کمک میکنم (خانواده،تحصیل،آداب معاشرت و اعتماد به نفس ،و مهارت عزت نفس)🌿درس میخونم🍃طلبگی بازی با روح و روان نیست،فقط کمک میکنه تا دقیق تر و با دید بهتری دین اسلام رو بشناسی ✨📚 من یه ورزشکارم🥋و میدونم که قوی بودن برای من شعار نیست چون من تو سختی های زیادی به اینجا رسیدم. به جایی که عزت نفس و اعتماد به نفس خودمو تقویت کردم و انگیزه خودمو برای ادامه زیاد کردم :) وصبـربایدکرد🪂🐋

چطور قوی کنم آخه، یک مدت دا رو هم خوردم الان نمیتونم اون داروی اعصاب بخورم چون با یه درمان دیگه تداخ ...

والا منم یه خونواده شوهر کاملا سمی دارم شوهرمم اصلا متوجه سمی بودنشون نبود همش بحثمون بود برا رفتن اونجا و...ولی الان رویه مو عوض کردم میرم اماباسیاست جپری رفتارمیکنم که بدی هاشون بیاد تو چشم شوهرم