2777
2789
عنوان

طبیعیه برا اردکم انقدر گریه کنم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 548 بازدید | 39 پست

طبیعی منم جوجه رنگی هامو فرستادم شمال یک روز گریه کردم

الان هم اومدیم مسافرت دلم برا عروس هلندی هام یزره شده میخواستم تنهاشون هم بزارم کلی گریه کردم 

تازه متاهل هم هستم با این روحیه😐😐

مهربون باش مهربونی رسم دلهای پاک🤍🤍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه خدایی نکرده یکی از نزدیکانت فوت کرد چی؟؟ انقدر حساس نباش وگرنه سخته تو زندگی دووم اوردن

بهم میگن ولی کلا دختر گریه اویم

با بدان بد باش و با نیکان نکو، جای گل گل باش و جای خار خار! 

اره طبیعیه😢😀من یه عروسک پاتریک دارم هنوزم ک هنوزه اینقدر دوسش دارم که به کسی اجازه نمیدم اذیتش کنه ...

دیگه فک کن من چقه وابستش بودم 

بله طبیعیه عزیزم بهرحال وابستگی شدید داشتی بهش اما آیا اردک رو بهتون نشون دادن وقتی برگشتی؟ شک ندار ...

اره جنازشو بهم نشون داد

اره طبیعی، من بلدرچین مرد، یک هفته بیمارستان بودم، تشنج کردم ؛ برام عروس هلندی گرفتند تا آروم شدم&nb ...

خیلی خیلی.... 

چند سالتونه؟ منم تا پایان نوجوانی خیلی گریه می کردم اگه حیوان خانگیم بلایی سرش میومد. الانم خیلی نار ...

17