2777
2789

دوستان من یه دوستی دارم که الان بارداره و می خواد بچه اش رو عمدا سقط کنه،شما جای ایشون بودید،تو این شرایط چه می کردید.

البته قبلش بگم مذهبیه وبه شدت مخالف سقط.تو دوستانمون هر کسی قصد سقط داشت یا تو فامیل و غریبه همه رو نهی میکرد.اما دلایل خودش برای کارش ایناست.

شوهرش شغلش آزاده و ورشکست شده و الان دویست میلیون مقروض اند به مردم.

مستاجره و دست و بال خالی و شوهرش تازه رفته بذای مردم کار کنه قسط بده.

دو تا بچه دیگه داره که با سختی زندگیشو می گذرونه.

داروی اعصاب هم میخورده و داروهاش منع بارداری داشتند بخاطر تاثر مخرب روی جنین.

البته الان هفته ونج هست و هنوز قلب تشکیل نشده.

بخاطر این دلایل داره میره برای سقط خیلی خیلییییی پریشانه و داغوووون.

شوهرش راضی به این کارنیست،البته شوهرش کلا علی بی غمه.

اینم بگم ت آی یو دی باردار شده 

قربون خدا برم یکی هیچ جوره نمیشه یکی مثل دوستم تو آزمووون سختی قرار گرفته.

میگه سقط نکنم دیوونه میشم،چون شرایط خوبی از لحاظ اقتصادی نداره.

اگر معجزه ای دیدید یا توصیه ای دارید لطفا بگیید

خدایا تنهامون نزار

اره سقط ميكنم 

شرايط روحي و مالي مهمه

‎تو راه انقدر خوش میگذره که میرسم باحال نی ‎استراحت تو لیست کارام نی ‎نقطه ی شروع یه روزی بوده مقصدم ‎واینمیستم فعلاً پره مخزنم ‎صاف گردنم سر بالا رو به جلو مستقیم جهت ‎تا زندم راضی نمیشم هیچوقت درخواستم یک کلمست..بیشتر

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من میگم به دنیا بیاره بده به کسی گرچه بعدا میره سراغش

رَبِّ هَب لی مِن لَدُنکَ ذُرّیَّهً طَیِّبه اِنَّکَ سَمیعُ الدُعا رَبِّ  لا تَذِرنی فَرداً وَ اَنتَ خَیرُالوارِثینبگو آآآمییین

اميدوارم مشكلاتشون حل بشه فك ميكنم با توجه به شرايطي كه گفتيد انتخابدرستي كرده خصوصا كه هم دارو اعصابمصرف ميكنه

هیچ کس متوجه نمیشود بعضی افراد چه عذابی را تحمل می کنن تا عادی و خونسرد به نظر بیایند......جهالت بیشتر از دانایی احساس امنیت ایجاد می کند!!!

ببخشين ولي زاييدن تو همه حيوانات صورت ميگيره

تربيت و رسيدگي پول و انرزي ميخواد

‎تو راه انقدر خوش میگذره که میرسم باحال نی ‎استراحت تو لیست کارام نی ‎نقطه ی شروع یه روزی بوده مقصدم ‎واینمیستم فعلاً پره مخزنم ‎صاف گردنم سر بالا رو به جلو مستقیم جهت ‎تا زندم راضی نمیشم هیچوقت درخواستم یک کلمست..بیشتر