2777
2789

واقعا ناراحتم میکنه، خواهش میکنم اطلاعات و شایعه هایی که میشنوین رو ازشون نشر ندین، همین ترسوندن دیگران ازشون یا به هر نحوی توهین بهشون بی جواب نمیمونه از سمتشون

خواهشا بخاطر خودتونم که شده نکنین. 

به شخصه هیچ چیز را به قطعیت نمیدانم اما با دیدن ستاره ها به خیال پردازی می افتم.                                                    -ون‌گوگ

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمی‌دونم چرا یک لحظه احساس کردم باهاشون در ارتباطی

دقیقا😑حس کردم اززبون اونا داره تهدید میکنه

خدایا خودت بسازبرام ،برای نیتم اگه دلت خواست یه صلوات بفرست 
نمی‌دونم چرا یک لحظه احساس کردم باهاشون در ارتباطی

آسیبی ندیدم از سمتش

به شخصه هیچ چیز را به قطعیت نمیدانم اما با دیدن ستاره ها به خیال پردازی می افتم.                                                    -ون‌گوگ
یعنی چی ،یعنی آزار واذیت هاشون و بد بودنشون الکیه؟؟

مثل انسان ها خوب و بد دارن ولی هیچکدوم بی دلیل سمتتون نمیان

من نمی‌دونم چرا دلم میخواد با جناب حرف بزنم 😶😂شاید خوشگل باشم😁😂😂😩

جنا خوشگل باشن یا شما براشون خوشگل باشین؟ کوچیک ترین اهمیتی به ظاهر نمیدن 

دو مدل اجنه داریم یکی کافر که خب اگه بره تو بدن طرف از بین می‌بره طرفو یکی مسلمون که کاری نداره ب کس ...

هر جن کافری هم بد نیست. 

آسیبی ندیدم از سمتش

منم زمان بارداری حسشون می کردم آسیبی نداشتند ولی یک حس بد بهم دست میداد، پیش خودم فکر می کردم توهم بارداریه ولی بعد از زایمان هم حسشون می کردم تا اینکه تو دلم ازشون خواستم کاری بهم نداشته باشند و بعد مدتی ناپدید شدند

طعنه بر خواری من ای گل بی خار مزن/ من به پای تو نشستم که چنین خوار شدم