2777
2789

منکه هیچی از ماه رمضون امسال نفهمیدم همش تو بیمارستانا بودم بخاطر بابام😭

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

واقعا زود گذشت 

منکه فقط ۶ روز اولشو گرفتم

سالهاس نمیتونم روزه بگیرم

امسال تازه زیاد گرفتم شده ۶ روز

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
منکه هیچی از ماه رمضون امسال نفهمیدم همش تو بیمارستانا بودم بخاطر بابام😭

خدا سلامتی بده بهش عزیزم

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
انشاالله خدا شفاش بده. براش صلوات میفرستم

فداات مهربونم❣️❣️❣️❣️

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
واقعا زود گذشت  منکه فقط ۶ روز اولشو گرفتم سالهاس نمیتونم روزه بگیرم امسال تازه زیاد گرفتم ش ...

قبول باشه عزیزم 

همین ک در حد توانت گرفتی خدا قبول میکنه‌.

میشه برا مادر شدنم دعا کنی.ممنون
خدا سلامتی بده بهش عزیزم

مرسی عزیزم

محتاج دعای شما خوبان هستم😭

وای ارع ماه رمضون پارسال لین موقع تازه سوم بود😂

نه بابا سوم شروع شد

این موقع هفتم بود

قبول باشه عزیزم  همین ک در حد توانت گرفتی خدا قبول میکنه‌.

ممنون گل

حالا انشاالله بعده تعطیلات یه چن روزی بگیرم حداقل حال و هوای عید فطر بیاد تو دلم 

انشاالله. برا امضام دعا کن.

انشاالله سال دیگه این موقع سر سفره های افطار نی نیت کنارت باشه گلم😍