2777
2789
عنوان

خواهر شوهر

424 بازدید | 24 پست

پول لازم داشتم اومدم از خواهر شوهرم قرض بگیرم برای دو هفته گفت ندارم، با اینکه میدونم داره وضعش خوبه من چیزی نگفتم اما خیلی ناراحت شدم

به همسرم گفتم( برای درد دل)

گفتم خیلی ناراحت شدم از رفتارش که احترام نذاشت با اینکه داشت روم رو نخرید

همسرم گفت پولشِ دوست نذاشته بده کار بدی نکرده

من بیشتر ناراحت شدم از همسرم چون بحث من احترام و ارزش گذاشتن خواهر شوهرم بود که روم رو زمین انداخت

چجوری میتونید این همه توقعی باشید و عادی زندگی کنید

اگر در مسائل بارداری و مادری و کودکان نظر میدم چون تجربه سه بارداری و فرزند داری دارم ، شما هم اگر تجربه ندارید بهتره مامانارو نگران نکنید الکی 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما چرا خواستی از خواهرشوهر قرض کنی؟ وظیفه همسرته نیازتو برطرف کنه اگه کسیم قراره قرض بگیره خودشه نه ...

برای موضوع با اهمیتی بود چون چون وضعش هم خیلی خوبه فکر نمیکردم بگه نمیدم

ميگي وضعش خوبه 

از ماهم خيلي ها انتظار دارن ولي واقعا نقدينگيمون خيليييي كمه اصلا به قرض نميكشه 

بعدم حق با همسرته نهايت نميخاسته بده زور كه نيست

💚التماس دعا 💚اگه دوست داشتيد برا سلامتي بچه هام صلوات بفرستيد به منم بگيد براتون بفرستم 💚

قرض به فاميل اولش سلامو صلواته بعد موقع پس دادن ادم ميشه شمر امروز فردا اخرم با دلخوري و قهر ميدن 

💚التماس دعا 💚اگه دوست داشتيد برا سلامتي بچه هام صلوات بفرستيد به منم بگيد براتون بفرستم 💚
ميگي وضعش خوبه  از ماهم خيلي ها انتظار دارن ولي واقعا نقدينگيمون خيليييي كمه اصلا به قرض نميكش ...

نه اصلأ بحث زور نیست بحث اینه که به من نمیخواست بده چون چند وقت قبلش ده برابرش رو به کسی دیگه قرض داد

نه اصلأ بحث زور نیست بحث اینه که به من نمیخواست بده چون چند وقت قبلش ده برابرش رو به کسی دیگه قرض دا ...

شايد الان نداشته

چقدر قرض خواستی ؟

من یک ایرانی ام و به ایرانی بودنم افتخار می‌کنم اما با هیچ قومیت و نژاد دیگه ای دشمنی ندارم. حالا اون نژاد میخواد عرب باشه افغان باشه آفریقایی باشه یا هرچیز دیگه ای. ناسیونالیسم افراطی در تمام دنیا مذمومه. ملاک برتری آدم ها به همدیگه انسانیت آنهاست نه نژادشون!!