2777
2789

طلا و سکه

البته واسه دراز مدت 

نه اینکه الان بخری یکماه دیگه بفروشی 

۶ ماهه اول بازار یکم کاهش و افزایش داره

مخصوصا الان فروردین

۶ ماهه دوم سال ولی سود داری 

با انسان ها؟ نیک باش عزیزِ من! اما کمرنگ ، رقیق و بسیار دور؛ چرا که هیچ موجودی به اندازه آدمیزاد ، نمیتواند از نیکی پشیمانت کند ...!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

طلا و سکه البته واسه دراز مدت  نه اینکه الان بخری یکماه دیگه بفروشی  ۶ ماهه اول بازا ...

من مثلا کلا ۵ تومن دارم و تا سال دیگه شاید هم بعد ها اصن بکارم نمیاد نمیدونم باهاش چکار کنم که ارزشش کم نشه 

کاربری پسر 
من مثلا کلا ۵ تومن دارم و تا سال دیگه شاید هم بعد ها اصن بکارم نمیاد نمیدونم باهاش چکار کنم که ارزشش ...

طلا 

یه زنجیر یا پلاک کوچولو و سبک میشه برداری باهاش

با انسان ها؟ نیک باش عزیزِ من! اما کمرنگ ، رقیق و بسیار دور؛ چرا که هیچ موجودی به اندازه آدمیزاد ، نمیتواند از نیکی پشیمانت کند ...!

ممنونم بابت راهنماییتون🙏🏻

خواهش میکنم ، موفق باشید 

با ۵ تومن طلا چیزی میدن ؟ یا اینقدر گرون شده نه 

شب عید یه زنجیر یک ونیم گرم خریدم 5600

گرمی 3120بود

7درصد(فقط اجرت، بدون مالیات و سود) 

الان گرمی 3280شده، میشه زنجیر یا پلاک یا انگشتر سبک، بگید بدون اجرت میخوام