2777
2789
عنوان

بی بی چک با هاله ۷ روز قبل موعد و بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 592 بازدید | 30 پست
خدا از دهنتون بشنوه عزیزم😍

با حال خوبت نزدیک اذان برا منم دعا کن امسال مامان بشم و این بار بچم صحیح سالم بغل بگیرم😔

داغ قبلی هنوز رو دلمه😔😭

خدایا شکایت نمیکنم شاید حکمت کار تو این بود که طفلم از دست بدم سقط بشه 😔ولی خودت بعد برام جبران کن جاشو برام سبز کن 😍... خداجونم خودت حافظ همسرم و زندگیمون باش😍خداجونم به کار همسرم رزق روزی بده 💛این دعا رو تنها برای خودمون نه برای تموم مردم دنیا میخوام که هیچ مردی شرمنده زن بچه اش نشه 🌼💛 آمین 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ای جانم چقدر واست ذوق کردم امیدوارم که همین ماه دامنت سبز بشه عزیزم 

دو روز دیگه مجدد با ادرار غلیظ اول صبح تست بزن انشالله که مثبت پررنگ بیوفته😻

•گر نگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد
انشالله برای هممون منم سقط قبلیم خیلییی بهم سخت گذشت😭

چندماه بعد سقط اقدام کردیی؟

واقعا سقط سخته درکت میکنم😭به اندازه ی زایمان خون از دست دادم اندازه ی زایمان درد کشیدم و بغل خالی بچه ای نداشتم😭😭😭

خدایا شکایت نمیکنم شاید حکمت کار تو این بود که طفلم از دست بدم سقط بشه 😔ولی خودت بعد برام جبران کن جاشو برام سبز کن 😍... خداجونم خودت حافظ همسرم و زندگیمون باش😍خداجونم به کار همسرم رزق روزی بده 💛این دعا رو تنها برای خودمون نه برای تموم مردم دنیا میخوام که هیچ مردی شرمنده زن بچه اش نشه 🌼💛 آمین 
ای جانم چقدر واست ذوق کردم امیدوارم که همین ماه دامنت سبز بشه عزیزم  دو روز دیگه مجدد با ادرار ...

ممنون مهربون انشالله مثبت باشه میگم همینجا و برای همتون پیش امام رضا دعا میکنم

چندماه بعد سقط اقدام کردیی؟ واقعا سقط سخته درکت میکنم😭به اندازه ی زایمان خون از دست دادم اندازه ی ...

۳ ماه بعد سقط ولی ۹ ماهه اقدامم الان اگه مثبت باشه انشالله دقیق میشه تاریخی ک سال پیش باردار بودم🥺

ممنون مهربون انشالله مثبت باشه میگم همینجا و برای همتون پیش امام رضا دعا میکنم

انشالله که هفته دیگه خوش خبر باشی عزیزم 

التماس دعا🥺🤍

•گر نگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد
۳ ماه بعد سقط ولی ۹ ماهه اقدامم الان اگه مثبت باشه انشالله دقیق میشه تاریخی ک سال پیش باردار بودم🥺

انشالله به حق همین شب عزیز باردار باشی برا ماهم دعا کن 😭هم من هم همسرم هم خانواده ها هممون چشم انتظاریم😭

انشالله به حق همین شب عزیز باردار باشی برا ماهم دعا کن 😭هم من هم همسرم هم خانواده ها هممون چشم انتظ ...

همیشه با گریه برای همه منتظرا دعا کردم و میکنم خدا چشم همه منتظرا رو با فرزندی سالم و صالح روشن کنه