2777
2789
عنوان

شستشوی گوش. لطفاً کمک کنید

108 بازدید | 6 پست

من شستشو دادم کلی هم جرم در اومد دیروز بعد از ظهر دادم الان خیلی درد داره و نمی‌دونم باید چیکار کنم. طبیعیه ؟ علتش چی میتونی باشه؟ من خیلی ترسوم!!! لطفاً بگید شما چطور شدید. راستی گوشم گرفته بود باز شد

میگن با هرکس مثل خودش حساب کردم دیدم یه جا باید گاو باشم یه جا باید لاشخور باشم ههه پ ترجیح دادم خودم باشم تو همه شرایط اما لحن صحبت من بستگی داره به شعور تو ..... ههه غرور شادی و ازت میگیره اما بهت قدرت میده.          حاضرم تا آخر عمر شاد نباشم اما قدرتمو داشته باشم    
نباید درد کنه برو دکتر .

یعنی بخاطر چی درد میکنه

میگن با هرکس مثل خودش حساب کردم دیدم یه جا باید گاو باشم یه جا باید لاشخور باشم ههه پ ترجیح دادم خودم باشم تو همه شرایط اما لحن صحبت من بستگی داره به شعور تو ..... ههه غرور شادی و ازت میگیره اما بهت قدرت میده.          حاضرم تا آخر عمر شاد نباشم اما قدرتمو داشته باشم    

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من چند بار تا حالا شستشو دادم فقط یکبار درد داشت رفتم دکتر قطره داد خوب شدم 

جدی مرسی عزیزم. دردت شدید بود ؟

کم کم شدید شد .

مرسییی