2777
2789
عنوان

پیتزا هام همش خراب میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 591 بازدید | 41 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خمیری ک‌ خودت بپزی بازم خیلی بهتر میشه هرچند یکم  وقت گیره

اونکه صد البته .

ولی باید فوت و فنش رو بلد باشی ..

یا امام رضا  💔       من کارم گره خورده اقاجان،* حال و احوالم خوب نیست .    من ب همه گفتم من ارباب دارم .من امام رضا رو دارم .خرابم نکن اقاجان💔💔

اگر کسی دستور امتحان شده ی خوب داره برای خمیر پیتزا برام بفرستید ممنون

خمیر مایه رو با شیرولرم و شکر ترکیب کن ، بگذار کنار تا عمل بیاد ،،   تو ظرف دیگه روغن و تخم مرغ و ادویه هم بزن بعد خمیر مایه عمل آمده داخلش بریز هم بزن  ، آرد تا جایی اضافه کن ک خمیر ب دست نچسبه 

بعد خمیر بگذار تا ور بیاد ...

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...
بنظرمنکه خمیر بیرون خوشمزه تره

من مدرک پیتزا پزی دارم 

خمیر خونگی کجا خمیر خشک بیرون کجا 

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...

بعد خمیر دست ساز پیتزا باید تو دو مرحله بپزه 

اصلا غذای بیرون یا خمیر آماده یه  مزه دیگه ای داره چون آدم فکر میکنه کمتر زحمت کشیده یا خیالش ر ...

خونگی سالم تره ، بیرون معلوم نیس روغن خمیر چیه 

خونگی خودت ادویه مورد علاقه آت میزنی