2777
2789
عنوان

فرض کن خدا کامنتای این تاپیک و میخونه

| مشاهده متن کامل بحث + 1380 بازدید | 164 پست

عشق آسمانیم دورت بگردم همیشه پشتم بودی این بارم پشتم باش 🫂

اگر از من بپرسن قشنگ‌ترین واژه‌ای ای که یاد گرفتی چیه؟میگم پذیرش...پذیرفتن شرایط با تمام سختی هاش،پذیرفتن آدما با تمام نقص هاشون، پذیرفتن این که مشکلات هست ولی باید ادامه داد، پذیرفتن اینکه گاهی اشتباه می‌کنم ،پذیرفتن اینکه من کامل نیستم، پذیرفتن تموم فقدان هااا، پذیرفتن تمام از دست دادن ها 🌱 شکست خوردن هااا ،رها شدن هااا داشتن پذیرش یعنی پایان دادن تمام دعواها و اختلاف‌ ها 🤍پایان حال بد وجنگ و اعصاب و شروع آرامش....بپذیرید بچه‌ها همه چیز رو بپذیرید و رها کنید...اگر کسی دوستون نداره ،اگر کسی ارتباطش رو باهاتون کم می‌کنه اگر کسی ازتون متنفره اگر کسی ازتون دور میشه اگر زندگی اونطور که میخواستین پیش نمیره هیچی جز پذیرش و گذشتن نشون نمی‌ده...چقدر بالغ هستید 🌻یه عدد نومزد دارم که تمام منه:)💚 جان من است او 🤭درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم باتچکر 💙

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدایا؛۴ساله م محتاج بندههاتم امسالو محتاج خودت کن دستمون توجیب خودمون بره  اگه امسالم قراره ب ...

خدا نکنه عزیزدلم 

ایشالا که مشکلت حل میشه به بزرگیه خدا شک نکن

هيچـ وقـــت زندگے رو خيلے جدى نگير... آخرش كسے زندہ ازش بيرون نمياد .. ️ 

فرض که نمیخواد خدا از همه چیز باخبره حتی چیزایی که تو دلمون باشه و به زبان هم نیاریم.

بله درسته خواهرم⚘♥️

اگر واقعا هستی انتظار دارم فرای حرفایی که بشر تا به حال دربارت گفته، باشی وگرنه ناامید میشم

هست عزیزم شک نکن 

مگه خدا تو دلامون نیست خودش همه چی رو می دونه

چرا دردمو درمان نمیکنه چرا مسکلمو حل نمیکنه من خطا کردم درست ولی تا کی عذاب.....

زندگی نامه ای من تا ابد..... من در تاریخ 01/07/1402 بدترین اتفاق زندگیم رخ داد خیلی برای اتفاق وحشتناکی ک برام افتاد ب دستو دامن ۱۴معصوم ۵تن خدا و... افتادم ولی قطع امیدم کردن من ب حدی تلاش کردم ک این مشکلم حل بشه ک با موی سرم سفید و استخوان تنم آب شد ولی حل نشد هیچ بدترم شد           من در تاریخ07/01/1403 تصمیم گرفتم دکیه برای این قضیه و مشکلم تلاشی نکنم تصمیم گرقتم خودشکی نکنم ولی تا اخر عمرم با خنده خداحافظی کنم تصمیم گرفتم برای همیشه این دردمو بزارم یه گوشه از قلبمو باهاش سر کنم تا زمانی که موعده مرگم برسه لطفا ن کسی دعا کنه مشکلم حل بشه نه دلداریم بده.... من مثل یک مریض سرطان خون قطع امیدم.... سلام روزای پر از درد تاریخ این امضا هفتم فرودین هزارو چهارصدو سه  
خدایا به بزرگیت قسمت میدم منو به عشقم برسون التماست میکنم منو عشقم که خودت می‌دونی باهم ازدواج کنیمم ...

ایشالا عزیزم 🤲

فرستادم