2777
2789
عنوان

لیزر موی صورت

1269 بازدید | 11 پست

خانوما چند روز پیش توی باشگاه اومدن در مورد لیزر کردن تبلیغ کردن.منم شماره دادم بهشون.فرداش بهم زنگ زدن منم صورتم اصلا مو نداشت.ولی گفتن اشکالی نداره بیا واسه لیزر چون ریشه رو میسوزونه.حالا من یک لجسه  رفتم.الان بعد چند روز موهای صورتم در اومده.طبیعیه؟ 

به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من که لیزر کردم دو روز بعد.      موها ریخت بعد چند روز دوباره بیرون آمد کلا باید حداقل هفت جلسه و کاملا ده جلسه بری وگرنه فایده نداره 

همیشه گفتی از تو حرکت از من برکت بهت ایمان دارم با تمام وجود منتظرم نذار خدا جون

من که لیزر کردم دو روز بعد.      موها ریخت بعد چند روز دوباره بیرون آمد کلا باید حداقل هفت جلسه و کاملا ده جلسه بری وگرنه فایده نداره

اره بهم گفتن هفت جلسه حداقل.من موهای زیر چونم کلافم میکنه.

به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود  

چه جالب اصلش اینه که تا شش ماه اصلاح یا وکس نکرده باشی فقط شیو کنی بعد بری برا لیزر. من ده جلسه رفتم ولی چند پلی کیستیک بودم هورمونام قاطی داشت بخاطر شیو بدترم شد موهاش

ای مالک! اگر شب هنگام کسی را مشغول گناه دیدی، فردا به آن چشم نگاهش مکن شاید سحر توبه کرده باشد. امام علی (ع)

لیزر موهای زاید آقایان و بانوان 
 تزریق ژل و هایفوتراپی  در کلینیک پوست و لیزر ادونیس

پلاسماجت در کلينيک پوست و لیزر ادونيس
قيمتهاي پلاسماجت براي نواحي مختلف :
بلفاروپلاستي 450 هزار تومان
رفع چروک زير و کنار چشم 350 هزار تومان
رفع خطوط بالا و دور لب 250 هزار تومانساعات کاري ؛ شنبه الي پنجشنبه ساعت 10-19

تلفن جهت هماهنگي 86110844-86110849 – 09120150817

تهران- گيشا - نبش کوچه 39- پ 356( بالاي داروخانه فدرا)- ط1- واحد6

اره بهم گفتن هفت جلسه حداقل.من موهای زیر چونم کلافم میکنه.

اره به من گفت 7 جلسه، ولی 5 جلسه رفتم دیگه در نیومد و گفتن دیگه نمیخواد برم تا شارز یک ساله بعدش

الان 8 ماهه خیلی خوبه خدایی

من کلینیک تسنیم رفتم

مطب پوست مو زیبایی و لیزر درسا در حال برگزاری جشنواره ای شگفت انگیز میباشد که تخفیفان و نت برگ لیزر موهای زائد در تهران ( دستگاه الکساندرایت دکا بهترین و به روز ترین دستگاه روز دنیا) را سرلوحه کار خود قرار داده است که بابت هزینه تمامی خدمات مثل:

لیزر کل بدن و صورت

لیزر بیکینی و زیر بغل

لیزر آقایان

بوتاکس و فیلر صورت

فیلر و ژل لب

مزوتراپی صورت و مو

لیفت صورت با نخ

پاکسازی تاتو

میکرونیدلینگ

و همه روش های جوانسازی روز دنیا

توسط حاذق ترین پزشک، معاینه و مشاوره رایگان و دستگاه ها و تجهیزات روز دنیا در خدمت شماست. درسا از جمله مراکزی است که قیمت ها و پکیج های تخفیف همراه با کار و تاثیر گزاری فوق العاده ارائه میکند.

09128131759

آدرس :

تهران، خیابان شریعتی بالاتر از میرداماد جنب متروی دکتر شریعتی خیابان مینا کوچه داراب نیا پلاک ۲ واحد ۶ طبقه 1