بعد از عمل:
خب خب حالا دماغتون پر از ورمه
۱-اول از همه بگم که من پدرم داخل کلینیک برام آبمیوه از مغازه خریده بود و من نمیدونستم باید بدون نی بخورم🤦♀️🤦♀️(نباید با نی چیزی خورد و باید با لیوان خورد) من وقتی بیدار شدم حیلی گریه میکردم،که این اشتباهه و نباید گریه کنید و من هزیون هم میگفتم که همه میگن، به هر چیزی که قبل از بی هوشی فکر کردید،همون رو هذیون میگید😂(من میگفتم یه پرستار مهربون بود دستم رو گرفت منو برد با خودش،میخوام هر روز بیام پیشش،خیلی خوشگل بود)واقعا هم پسره مثل ماه بود🤣🤣
۲- حدودا ۲ یا ۳ روز بعد از عمل برای کشیدن تامپون ها دوباره رفتم کلینک و پرستار تامپون ها رو کشید و مطلقا هیچ دردی نداشت،هیچی،یک دقیقه ای کشید و من واقعا راحت شدم،حدودا ۵ دقیقه دراز کشبدم،بعدش واقعا راحت شدم و تونستم نفس بکشم،بعدش که برگشتم خونه براش ناهار تونستم برنج له شده بخورم و دیگه سمت سوپ میکس شده نرفتم😂
۳_سعی کنید توی زمستون عمل نکنید چون معمولا در این فصل زیاد سرما میخورید(من یک هفته قبل از همه سرما خوردم،دوباره الان نزدیک ۵ روزه سرما خوردم دارم میمیرم از شدت گلو درد روز و شبم یکی شده،دماغم هم از این ور دیگه واویلا)پس پیشنهادم اینه که توی تابستون عمل کنید که راحت باشید
۴_یک هفته بعد از عمل کچ من رو برداشت،خود دکتر نبود و دخترش این وار رو کرد و اصلا هیچ دردی نداشت،هیچییییی،خیلی حس خوبی داشتم،احساس میکردم زیبا ترین آدم روی زمین هستم
کلا عمل هیچ دردی نداشت فقط کلافگی بود
۵_متاستفانه دکتر گفت که بینی من تمایل داره بره سمت راست و مثل اینکه شب سرم از بالشت افتاده و بینی کج شده و من باید به سمت چپ ماساژ بدم،ماساژ ۲ یا ۳ روز اول واقعا عذاب آور بود،به حس ناشناخته داشتم،چه طور دندون پزشکی میریم سر میکنیم،لب هم سر میشه،انگار بینیم سر بود،دکتر میگفت این درد نیست یک حس جدید ناشناخته است که بدن بهدرد تعبیر میکنه،هر چی بود پدرم در اومد😂
۶-پس یادتون نره،آناناس و اینا حتما بخورید و هیچ دردی هم جز کلافگی ندارید و اینکه شب ها واقعا عذاب اوره چون باید مثل یک عدد جنازه صاف بخوابید،توی زمستون هم عمل نکنید
۷-من تا زمان برداشتن گچ،و حتی تا دو یا سه روز بعد از اون هم نمیتونستم زیاد فعالیت انجام بدم،در حدی که برم سرویس و بیام،همین،پس خانم هایی متاهل هستندیا مسئولیت هایی مثل غذا درست کردن و ... دارند از قبل غذای یک هفته رو درست کنن،و خونه زندگی رو تمیز کنن،من عین یک هفته رو،روی یک مبل خوابیدم و تکون نخوردم،چون اصلا نمیتونستم،شاید هم من این جوری بودم بقیه فرق داشته باشن،نمیدونم
۸-دکتر به من گفته بود قبل از برداشتن گچ برم حمام،یعنی مثلا من امروز ساعت ۵ میخوام گچ برداردم،ساعت ۱ یا ۲ برم حمام تا گچ خیس بخوره،من رفتم حمام اما نزاشتم گچ زیاد خیس بخوره چون میترسیدم،که اشتباه کرده باید میزاشتم قشنگ خیس میخوردم،گچ رو برداشتنی برای من خیلی زیاد الکل زد تا جدا بشه و یکم زمان گیر شد،اما اصلا درد نداشت
۹-شکر خدا من کبودی نداشتم،دکترم میگفت تا خود دکتر ها صلاح نبینن کبود نمیشه بدن،اون هم به خاطر یک سری تکنیک های جراحی هست(دیگه من از این چیزا سر در نمیارم نمیدونم دکتره گفت) ولی یک آقایی رو داخل مطب دکتر دیدم تمام چشمش خون افتاده بود صورتش کبود بود و...
۱۰-از خوردن نمک،فلفل،لبنیات،شیر،سس،چیزهای خیلی ترش،چیزهای خیلی شیرین پرهیز کنید(چه پزشکی گفتممم)
۱۱_تا یک هفته نباید به گچ آب بخوره پس حمام نرید اگر هم میرید فقط بدن را بشویید
۱۲_یک سرم میدن،که بعد از برداشتن تامپون باید با اون داخل بیتی رو بشورید،این جوریه که یک سرنگ(بدون سوزن) برمیدارید پر از سدم میکنید باهاش بینی رو میشورید
۱۳_صاف بخوابید،صاف بخوابید و باز هم صاف بخوابید
۱۴-اگر بینیتون مشکل زیادی نداره اصلا جراحی نکنید،اصلا
۱۵-به نظرات دیگر مطلقا توجه نکنید
من هفته دوم عمل یه خانم توی درمانگاه جلوم دو گرفت و بهم گفت چقدر دماغت بزرگ و زشت شده مثلا عمل کردی تو؟واقعا توی روحیه ام تاثیر گذاشته الان همش فکر میکنم دماغم بزرگه،اما من خودم دماغ طبیعی میخواستم،یه چیزی که معلوم نباشه عمل هست
۱۶-حتما چسب رو چند وقت یک بار تعویض کنید،من دو الی سه روز یک بار عوض میکنم،دیگه نهایتا یک روز در میان
۱۷_چیز دیگه ای فعلا یادم نمیاد اگه یادم اومد بعدا دوباره اضافه میکنم